Haber Detayı
24 Aralık 2020 - Perşembe 17:10
 
Rüya tabirleri C Ç
Rüya tabirleri C ve Ç sözlüğü
RÜYA TABİRLERİ Haberi


C Sözlüğü


rüyada cacık görmek
fakat çok yemek yiyerek midesini bozma ihtimalinin bulunduğuna yorumlanır. Bazı rüya tabircileri rüyada cacık yenilmesinin gönül ferahlığı ve neşeli olma ile tabir etmişlerdir. Bir başka yoruma göre: ..

rüyada cadaloz görmek
önünüzdeki birkaç gün içinde yeni bir işe atılmanız gerektiğine bununla birlikte sağlığınızın afiyette olacağına işaret eder. ..

rüyada cadde görmek
bir kimsenin rüyasında çıkmaz sokaktan çıkamayıp geri döndüğünü görmesi; düşündüklerini vehayal ettiklerini uygulama safhasına koyamayacağına yorumlanır. Rüyanızda bir cadde üzerinde yürürken bir ar ..

rüyada cadı görmek
bir başka tabire göre: Rüyada cadı görülmesi; kıskançlık ve fitne ile yorumlanır. Kişinin rüyasında bir cadı ile konuştuğunu görmesi; o kimsenin evde eşiyle kavga edeceğine kişinin rüyasında bir cad ..

rüyada cahil görmek
Bir kimsenin rüyasında cahil bir kimse ile karşılaştığını görmesi; uzun zamandan beri düzgün giden yaşantısının birdenbire değişerek kendisini eğlenceye ve avareliğe kaptıracağına delalet eder. ..

rüyada cam görmek
rüyasında pencerenin camı olmadığını veya kırık olduğunu görmesi; o kimsenin mahkemeye intikal etmiş bir dâvası olduğuna ve bu davanın da aleyhine sonuçlanacağına rüyasında kırılmış bir camınyerden ..

rüyada cami mescit görmek
yine bir kimsenin rüyasında cami veya mescid inşa ettirdiğini görmesi; o kimsenin mesut bir evlilik yapacağına huzur ve saâdetinin sonsuz olacağına gelirinin artacağına ve kısmetlerinin açılacağına ..

rüyada can çekişmek görmek
kişinin rüyasında bir kadının can çekiştiğini izlemesi; o kimsenin yüksek bir mertebeye nail olacağına veya çok yakında bir çocuğunun dünyaya geleceğine delalet eder. Rüyanızda çocuğunuzun can çekişt ..

rüyada can sıkıntısı görmek
gönlünün daraldığını görmesi; o kimsenin günahlarından dolayı pişman olacağına ve dolayısıyla tövbe ve istiğfarda bulunacağına işaretle tabir olunur. Bunun için eğer bir kimse böyle bir rüya görmüşse ..

rüyada canavar görmek
rüyanızda bir canavarın saldırısına uğradığınızı görmeniz; mal varlığınızın önemli bir bölümünü kaybedip bir hayli sıkıntıya maruz kalacağınıza yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında bir canavarın pençes ..

rüyada canbaz görmek
cambazlık yaparken ipten düştüğünü görmesi ise; o işin hallinin zor olacağına rüyanızda bircambazla tanışarak ondan cambazlık sanatını öğrendiğinizi görmeniz; bir dostunuzdan bir işhakkında bazı b ..

rüyada cani görmek
Rüyanızda bir cani ile karşılaştığınızı görmeniz; güzel bir haber alacağınıza veya iş hayatınızdabaşarılı bir kişi olacağınıza yorumlanır. Rüyanızda bir cânfnin saldırısına uğrayarak korku ve telaşa ..

rüyada cankurtaran görmek
kişinin rüyasında bir cankurtaran otomobilini hasta nakli yaparken görmesi; o kimsenin uzak biryerde oturmakta olan dost ve akrabalarının onu çok özlediklerine ve onları ziyaret etmenin tam vakti ge ..

rüyada cankurtaran simidi görmek
kişinin rüyasında denize düştüğünü ve bir cankurtaran simidine yapıştığını görmesi; içinde bulunduğu şu günlerde istikbâlini garanti altına alacak bir olayla karşı karşıya geleceğine ve bundan dolayı ..

rüyada cariye görmek
rüyada görülen cariye eğer açık ise; duyulacak olan haberin meşhur olacağına eğer kapalı ise; duyulacak olan haberin ihtimalli olacağına rüyada görülen cariye açık ve ziynetsiz ise duyulanhaber h ..

rüyada cascavlak görmek
Bir kimsenin rüyasında başındaki saçların dökülerek cascavlak olduğunu görmesi; içinde bulunduğu günlerde sıkıntılı ve buhranlı geçmekte olan hayatının gelecekte çok iyi ve parlak bir hal alacağına de ..

rüyada casiye suresi görmek
Allahtan korkmaya kötülüklerden uzak durmaya ve kıyamette emin olarak hasredilmeye işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada Casiye suresini oku­duğunu gören kimse yaşantısında A ..

rüyada casus görmek
rüyanızda bir casus şebekesine yakalandığınızı görmeniz; yapmakta olduğunuz işlerinize rekabetedecek bir kısım insanların sizin peşinizde olduklarına yorumlanır. Rüyanızda bir ülke hesabına casusluk ..

rüyada caymak görmek
rüyanızda bir arkadaşınızın sözünden caydığını görmeniz; herkese şüpheli gözlerle bakmakta vegüven duymamakta çok haklı olduğunuza işaretle tabir edilir. ..

rüyada cebir görmek
(Zor kullanma): Bir kimsenin rüyasında başka herhangi bir kimseye cebren bir iş yaptırdığını görmesi; o kimsenin işlerinin gayet iyi bir şekilde devam edeceğine ve çok ciddi bir kimse ile önemli birta ..

rüyada cebrail görmek
eğer haksızlığa uğramış iseniz; hakkınızı alacağınıza eğer hasta iseniz; kısa zamanda şifa bulacağınıza eğer hacca gitmek istiyorsanız; elinize mühim bir fırsat geçerek bu görevinizi yerinegetirec ..

rüyada cehalet görmek
rüyasında bir başka kimsenin câhil olduğunu görmesi; başka kimseleri tenkid etmeye daha fazla meyilli olduğuna delalet eder. ..

rüyada cehennem görmek
keder ve sıkıntıya maruz kalacağına ve âhirette azaba müstahak olacağına delaletle yorumlanmaktadır. Kişinin rüyasında Cehennemin kapısına kadar gelip içeri girmeden geriye döndüğünü görmesi; o kims ..

rüyada cehennem bekçisi görmek
kişinin rüyasında cehennem bekçisinin tebessümle güldüğünü görmesi; eğer tutuklu ise kurtulup hürriyetine kavuşacağına eğer rüya sahibi hasta ise onun öleceğine yorumlanır. Rüyanızda kendinizin cehe ..

rüyada ceket görmek
kişinin rüyasında sırtından bir ceket çıkardığını görmesi; o kişinin keder ve üzüntülerini atarak huzura kavuşacağına işaret eder. Bir kimsenin rüyasında bir terziye giderek ceket ölçüsü verdiğini gö ..

rüyada celeb görmek
keçi ve benzeri hayvanların alım satımını yapan bir celeb görmesi; o kişinin zengin bir arkadaşı ile karşılaşacağına ve ondan ödünç para isteyeceğine yorumlanır. ..

rüyada cellat görmek
rüyanızda cellâdın bir başkasını idama götürdüğünü görmeniz; şahit olarak dinlenmek üzere mahkemeye götürüleceğinize rüyanızda bir cellâdın aniden kıyafet değiştirdiğini görmeniz; devlet dairesinde ..

rüyada cemaat görmek
rüyanızda herhangi bir camide cemaatle namaz kıldığınızı görmeniz; yakınlarınızdan yardım ve iyilik göreceğinize yorumlanır. Rüyada cemaat görülmesi bazen de ödenmesi gereken şeyi ödemeye zarar ve zi ..

rüyada cemre görmek
bu aldığı haberle de hayatına yeni bir değişiklik geleceğine ve kısa süre sonra da yeni bir hayata başlayacağına yorumlanır. ..

rüyada cenabet görmek
fakat koyu olarak bir şeyin geldiğini görmesi; o kimsenin malının çoğalacağına kişinin rüyasında rengi mavimtırak fakat menî kadar koyu olmayan bir şeyin geldiğini görmesi; o kimsenin hayırsız bir ..

rüyada cenaze görmek
yaşayış tarzında birçok yenilikler yapmak lüzumunu duyarak evini ve muhitini değiştireceğine yorumlanır. Kişinin rüyasında arkasından gittiği cenazenin kendi ailesinden biri olduğunu ve ağlayarak tak ..

rüyada cengaver görmek
Rüyanızda eski devirlerde yaşamış bir cengâveri görmeniz; eğer evli değilseniz kısa süre sonra bir kısmetiniz çıkarak mesut bir evlilik yapacağınıza veya bir yolculuğa çıkmanız muhtemel olduğuna yorum ..

rüyada cenin görmek
Bir kimsenin rüyasında bir kadının bir cenin düşürdüğünü görmesi; o kimsenin bugünlerde derin bir üzüntünün tesiri altında kaldığından dolayı elinin hiçbir işe kalkmayacağına ve bunun içinde birtakım ..

rüyada cennet görmek
Allahın sizi hayra ve selâmete kavuşturacağına ve her ne muradınız varsa nail olacağınıza yorumlanır.Rüyanızda cennetin kapılarından birisinin yüzünüze kapandığını görmeniz; babanızın veya annenizin ..

rüyada cennetin hazinedarı görmek
Rüyada cennetin hazinedarını görmek; devamlı sevinçle yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında cennetin hazinedarını veya hazinedar tarafından kendisine bir elbise giydirildiğini ve kendisine güler yüz göst ..

rüyada centilmen görmek
rüyanızda centilmence bir harekette bulunduğunuzu görmeniz; çekingen ve sıkılgan tutumunuzun her sahada zararını görmekte olduğunuza ve artık bu huy ve davranışlarınızı terk etmenizin zamanı geldiğin ..

rüyada cep görmek
kişinin rüyasında elbisesinin her tarafında cebi olduğunu görmesi; o kimsenin düzensiz ve karışık birtakım işlerin peşinden koştuğuna işaret eder. Kişinin rüyasında ceplerinin delik olduğunu görmesi; ..

rüyada cephane görmek
rüyanızda evinizin bir odasına cephane yığdığınızı görmeniz; gerek evinizde ve gerekse iş hayatınızda hiç kimse ile ünsiyet kuramadığınıza delalet eder. Rüyanızda evinizin kapısı önünde bir miktar ce ..

rüyada cephane kutusu görmek
Bir kimsenin rüyasında cephane kutusu görmesi; o kimsenin şeref ve itibarının ve servetinin artacağına delaletle yorumlanır. ..

rüyada cephe görmek
Bir kimsenin rüyasında kendisini bir harp cephesinde savaşırken görmesi; o kimsenin aşk ve his hayatında birtakım aksaklıkların olacağına ve onu çekemeyen insanların olduğuna ve bu hadiselerin onu çok ..

rüyada cerahat görmek
kısacası artık bundan böyle rahat ve huzurlu bir hayat yaşayacağınıza yorumlanır. ..

rüyada cereyan görmek
kişinin rüyasında bir yakınını elektrik cereyanına kapıldığını görmesi; o kişinin birilerinden beklediği yardımı görerek arzu ve isteklerini gerçekleştireceğine delalet eder. ..

rüyada cerrah görmek
keder üzüntü ve sıkıntılarından kurtulacağına yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında ameliyat olmaya ihtiyacı olmayan bir kimsenin yanma bir cerrahi uzmanın girdiğini görmesi; o kimsenin kendisine kan v ..

rüyada cesaret görmek
Rüyanızda cesaret gösterdiğinizi görmeniz; bir şeyde ısrar ettiğinize ve o şeyi yapmaya azimli olduğunuza yorumlanır. Bazen de rüyada cesaret gösterildiğinin görülmesi; kişiyi rahatsız eden şeylerin d ..

rüyada ceset görmek
kişinin rüyasında cesedin aniden dirildiğini görmesi; o kişinin hayatının tehlike içinde olduğuna yorumlanır. Bir başka tabire göre: Rüyanızda bir cesed görmeniz; eğer cesed tanıdığınız birine aitse; ..

rüyada cesur olmak görmek
yılmayan bir yapıya sahip olacağınıza istikbale karşı daima güçlü bir yol tutacağınıza işaretle yorumlanır. Bir başka tabire göre: Rüyanızda cesur bir kimse görmeniz; size her fırsatta kötülük yapan ..

rüyada cetvel görmek
hayatta çok muvaffak olacağına ve her ne arzu ediyorsa bunların hepsine kavuşacağına yorumlanır. ..

rüyada cevherci görmek
köle alıp-satan halledilmesi güç olan işlerde kendisine uyulan âlim dindar ve ilim sahibi bir insan köleleri ve çok malı olan bir kimseye işaretle tabir olunur. ..

rüyada ceviz görmek
kişinin rüyasında ceviz yediğini görmesi; bir yakınının hücumuna uğrayacağına ve dolayısıyla manen çok sarsılacağına kişinin rüyasında bir ceviz ağacı görmesi; bir hastalığa yakalanacağına veya onu ..

rüyada ceviz ağacı görmek
sinirli ve arap olmayan bir kişi ile yorumlanır. Kişinin rüyasında bir ceviz ağacına çıktığını görmesi; böyle bir adamla dost olacağına rüyasında bir ceviz ağacını kökünden söktüğünü veya kestiğini ..

 

C Sözlüğü


rüyada ceyhun nehri görmek
eğer keder ve üzüntüsü varsa onun gideceğine eğer borçlu ise o kuluna borcu ödeme imkânı vereceğine eğer esir ise hürriyetine kavuşacağına eğer fakir ve muhtaç ise zengin olacağına eğer âlim ise ..

rüyada ceylan görmek
bir genç erkeğin rüyasında bir ceylan kestiğini görmesi; o gencin bir genç kızla evleneceğine yorumlanır. Kişinin rüyasında ceylan eti yediğini görmesi; o kimsenin bir kadın yüzünden üzüleceğine kiş ..

rüyada ceza görmek
Rüyanızda devlet memurları tarafından cezalandırıldığınızı görmeniz; bozuk olan işlerinizi nihayet yoluna koyma imkânına sahip olacağınıza veya çok sevdiğiniz bir dostunuzun ya da sevgilinizin hatıral ..

rüyada cezaevi görmek
şan ve şerefinin artacağına delalet eder. ..

rüyada cezalanmak görmek
borçlarından dolayı da biraz üzüleceğine manevî sorumluluğunun bu sıralarda biraz daha artacağına ve önemli bir meselenin de çıkmaza gireceğine böyle bir rüyanın görülmesi işaret eder. ..

rüyada cezayir görmek
Bir kimsenin rüyasında Cezayire bir yolculuk yaptığını görmesi; o kimsenin bir esmerin aşk tuzağına düşerek bu yolda bütün varlığını harcayacağına yorumlanır. ..

rüyada cezve görmek
kişinin rüyasında pişirmiş olduğu kahveyi fincanlara koyarak misafirlerine ikram ettiğini görmesi; o kimsenin yeni bir dost kazanacağına kişinin rüyasında kendisine kahve ikram edildiğini görmesi; o ..

rüyada cımbız görmek
Bir kimsenin rüyasında cımbızla vücudunun herhangi bir yerinden kıl çektiğini görmesi; o kimsenin küçük bir zarara maruz kalacağına ve bir yakınının sitemli sözlerini işiteceğine delildir. ..

rüyada cırcır böceği görmek
Rüyanızda bir cırcır böceği görmeniz; değerli sütlerinizi lüzumsuz işlerle boş yere harcadığınıza veya müjdeli bir haber alacağınıza işaret eder. ..

rüyada cibinlik görmek
Rüyanızda bir cibinlik görmeniz; hayatınızın güven altında bulunduğuna ve düşmanlarınızın her türlü kötülüklerinden artık kurtulacağınıza yorumlanır. ..

rüyada ciğer görmek
fakirlik ve sıkıntı nedir bilmeyeceğine kişinin rüyasında ciğer kızarttığını görmesi; o kişinin hayırlı bir evlâd sahibi olacağına delalet eder. ..

rüyada ciğerci görmek
namusa ve sağlığa önem vermeye ve düşmanlara galip gelmeye işaret eder. Bir rivayete göre de: Rüyada bir ciğerci görülmesi; insanları yolculuğa teşvik eden bir kimse ile tabir edilir. ..

rüyada cihad görmek
kişinin rüyasında Allah yolunda savaştığını görmesi; aile efradının geçimi için gayret gösterdiğine bir kimsenin rüyasında silahı ile beraber savaştığını görmesi: namazını kılan zekâtını veren gayr ..

rüyada cila görmek
Bir kimsenin rüyasında evinde herhangi bir şeyini cilaladığını veya cilalattığını görmesi; o kimsenin yakınları arasında yüzüne gülen ve fakat arkasından kuyusunu kazmaya çalışan kötü insanların varlı ..

rüyada cilacı görmek
değilse bir büyüğünün yanında işe gireceğine işaret eder. Kirmânî nin yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında bir şeyi cilaladığını görmesi; o kimsenin devlet memurluğuna girip bundan hayır ve menfaat ..

rüyada cilt görmek
sağlıklı ise fakirleşeceğine rezil ve rüsva olacağına kişinin rüyasında bedenini sağlam ve şişman görmesi; o kimsenin dininin sağlam ve kuvvetli olduğuna bir kişinin kendi cesedini yılan cesedi gi ..

rüyada ciltlenmiş kitap görmek
rüyanızda kara kaplı bir cilt görmeniz; devlet tarafından bir cezaya çarptırılacağınıza yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında beyaz bir cilt görmesi; o kimsenin eğer bekâr ise; evleneceğine kişinin rüy ..

rüyada cilve görmek
fingirdek bir kadınla tanışıp onunla seviştiğinizi görmeniz; ömrünüzü neşe ve huzur içinde geçireceğinize bir kadının rüyasında cilve yaptığını görmesi; o kadının sevineceğine-bir erkeğin rüyasında ..

rüyada cimnastik görmek
bir kişinin rüyasında bir jimnastikhanede bir grup insanın jimnastik yaptıklarını görmesi; o kimsenin ahbaplarının ve dostlarının gittikçe çoğalmakta olduklarına yorumlanır. ..

rüyada cimrilik görmek
rüyada görülen kasanın büyüklüğü ile orantılıdır. Bir kimsenin rüyasında cimri bir kimseyi görmesi; o kimsenin parasına bin düğüm atacağına bir kimsenin rüyasında cimrice bir harekette bulunduğunu g ..

rüyada cin görmek
dolayısıyla maddeten ve manen çökeceğine delalet eder. ..

rüyada cin çarpması görmek
kişinin rüyasında bir cin ile konuşup sohbet ettiğini görmesi; o kimsenin bir düşmanı ile başının sıkıntıya gireceğine ve dolayısıyla üzüleceğine işaretle yorumlanır. ..

rüyada cin suresi görmek
fakat cinlerden herhangi bir zarar görmeyeceğinize onların şerrinden emin olacağınıza ve Allah tarafından size ince bir zekâ ihsan edileceğine rızkınızı temin etme hususunda biraz sıkıntıya düşerse ..

rüyada cinayet görmek
kişinin rüyasında kendi gözleri önünde birisinin öldürüldüğünü görmesi; o kimsenin istikbâlde çok önemli olaylarla karşı karşıya kalacağına delalet eder. Bir kişinin rüyasında bir başkasını öldürdüğü ..

rüyada cinsellik görmek
Bu tür rüyalar pek iyi sayılmaz iyiyede yorulmaz. Dedikodu rezalet tatsızlık sorun dert olarak tabir edilebilir. Rüyada cinsel organları görmek ise sıkıntı anlamına gelir. ..

rüyada cirit görmek
işlerinizde rakiplerinizle aranızda kıyasıya bir mücâdele ve çekişme cereyan edeceğine dolayısıyla ciridi kazanan tarafın bu mücâdelede başarılı olacağına işaret eder. ..

rüyada civa görmek
dolayısıyla maddî ve manevî birtakım zararlara uğrayacağına kişinin rüyasında göl halinde bulunan civanın içine girip bir şeyler çıkardığını görmesi; o kimsenin hanımı tarafından hileyle aldatılacağ ..

rüyada civciv görmek
kişinin rüyasında civcivleri eline alıp sevdiğini görmesi o kişinin bir çocuğunun olacağına işaret eder. Bir başka yoruma göre: Rüyanızda yumurtadan yeni çıkmış birtakım civcivler görmeniz; en kısa ..

rüyada cokey görmek
kişinin rüyasında bir jokeyin attan düştüğünü görmesi- o kimsenin uzun bir yolculuktan bir yakınının döneceğine delaletle tabir olunur. Bir kişinin rüyasında kendisinin bir jokey olarak bir at üzerin ..

rüyada cömertlik görmek
güzel ahlâka sahip ve sapıklıktan sonra hidayete kavuşmuş bir kişi olacağına böyle bir rüyanın görülmesi işaret eder. ..

rüyada cuma görmek
sıkıntılı halinizi huzurlu hale getireceğine nimet ve bereketini size yeniden ihsan edeceğine delaletle yorumlanır. Kendiniz evinizde veya dükkânınızda olduğunuz halde insanların camide veya mescidd ..

rüyada cuma namazı kılmak görmek
şimdiye dek yaptığı ibâdetlerin Allah katında kabul edildiğine delaletle tabir olunur. Kişinin rüyasında herhangi bir yerde kıbleden başka tarafa doğru cuma namazı kıldığını görmesi; o kimsenin dînî ..

rüyada cuma suresi görmek
Rüyada Cuma süresini veya ondan bir parçayı okuduğunu görmek cuma namazına gelenlerin sevabı gibi sevap almaya işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada Cuma sûresini oku­duğunu ..

rüyada cumartesi görmek
Rüyanızda bir cumartesi günü bir yolculuğa çıktığınızı veya yeni bir işe başladığınızı görmeniz; eğer yolculuğa çıkarsanız; yarı yoldan geri döneceğinize veya başladığınız işlerinizi tamamlama imkânı ..

rüyada cübbe görmek
kişinin rüyasında sırtına siyah bir cübbe giydiğini görmesi; o kimsenin ibâdetlerini aksattığından dolayı tövbe etmesi gerektiğine işaret eder. Bir kişinin rüyasında bir başkasına cübbe giydirdiğini ..

rüyada cüce görmek
eğer evli ve çocuğu varsa; o kimsenin fazla yaşamayacağına eğer bekâr ise; yakın zamanda evlenme ihtimâlinin olmadığına yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında bir sahnede veya herhangi bir yerde bir cüc ..

rüyada cüz görmek
Rüyada cüz okunduğunun görülmesi; rüya gören kimsenin Allaha yakın bir şahsın hayır duasını alacağına işaret eder. Böyle bir rüyanın görülmesi; aynı zamanda rüya sahibinin amellerinin Allah ın nezdind ..

rüyada cüzdan görmek
kişinin rüyasında parasının olmadığını görmesi; hiç beklemediği bir yerden eline para geçeceğine yorumlanır. Bir başka tabire göre: Bir kimsenin rüyasında cüzdan görmesi veya içi boş ya da içi altın ..

rüyada cüzzam görmek
mal ve nimete sahip olacağına delalet eder. Kişinin rüyasında cüzzamlı bir yaradan kan ve irin aktığına şahit olması; o kimsenin haramdan mal elde edeceğine delalet eder. Bir başka yoruma göre: Bir k ..

 

 

Ç HARFİ

 

Ç Sözlüğü


rüyada çabalamak görmek
hasta için ölüme ailenin geçimini sağlamaya ya da cihada delalet eder. Çabalamak Kötü duruma düşmeye ve bu durumdan kurtulmaya yorulur.. Kötü duruma düşmeye ve bu durumdan kurtulmaya yorulur.. Kişi ..

rüyada çadır görmek
eşe veya kabre ya da eve işarettir. Rüyanızda çadır görmeniz; hayatınızın birtakım değişikliklere uğrayacağına bir çok işlere girip çıkacağınıza ve sonunda mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağınıza ..

rüyada çadırcı görmek
bazen de kabirlere yorumlanır. Bir başka tabire göre de: Bir kimsenin rüyasında bir çadırcı görmesi; eğer bekâr ise o kimsenin evleneceğine delalet eder. ..

rüyada çağırılmak görmek
eğer size seslenen kimseyi tanıyorsanız; o sesin sahibini kendinize yardıma çağıracağınıza veya çok tehlikeli bir durumla karşı karşıya kalacağınıza işaret eder. Bir başka tabire göre: Rüyanızda çağı ..

rüyada çağla görmek
rüya sahibinin hastalanacağına veya kötü bir haber alacağına yorumlanır. ..

rüyada çağlayan görmek
rüyanızda bir çağlayandan bir bardak su alıp içtiğinizi görmeniz; bir işe veya bir memuriyete gireceğinize eğer tüccar iseniz; kazanacağınıza eğer hasta iseniz; şifa bulup iyileşeceğinize eğer fak ..

rüyada çağrı görmek
iki zelil kimseyle arkadaşlık yapmaya delalet eder. Vadinin kıyısından çağ­rıldığını görmek büyük bir yetki almaya delalettir. Uzak bir yerden çağrıl­dığını görmek Allah Teâlâya asi olmaya delalet ..

rüyada çakal görmek
kişinin rüyasında bir çakalı kovaladığını ve onu tutmak istediğini fakat tutamadığını görmesi; o kimsenin romatizma hastalığına yakalanacağına delalet eder. Kişinin rüyasında bir çakalın kendisiyle ..

rüyada çakı görmek
kişinin rüyasında bir başkasına bir çakı verdiğini görmesi; bu rüyanın aksine tabir edilir. Rüyanızda bir çakı ile bir meyveyi kestiğinizi görmeniz; sevdiğini: kimse ile alâkanızı keseceğinize rüyan ..

rüyada çakıl taşı görmek
kişinin rüyasında denize çakıl taşı attığını görmesi kimsenin elinden mal ve para çıkacağına kişinin rüyasında doğrudan herhangi bir yere çakıl taşı attığını görmesi; o kimsenin bir başkasına iftir ..

rüyada çakır kuşu görmek
değerli ve şerefli devlet başkanına delalet eder. Bir kimsenin rüyasında bir çakır kuşu yavrusu görmesi; o kimsenin çok değerli bir çocuğunun olacağına çakır kuşunun kendi ardına düştüğünü görmesi; ..

rüyada çakmak görmek
istekle tabir edilir. Bir şahsın rüyasında bir çakmağı yanarken görmesi; o kişinin bütün istek ve arzularının gerçekleşeceğine kişinin rüyasında bir çakmağı çaktığı halde yanmadığım görmesi; o kimse ..

rüyada çalar saat görmek
üç defa zil çalması; rüya sahibinin yeni bir işe başlayacağına dört defa zil çalması; rüya sahibinin yaptığı işinde sermaye artırma cihetine gitmesi gerektiğine; saatin beş defa zil çalması; rüya sa ..

rüyada çalgı görmek
eğer çaldığınız çalgı trampet ve davul gibi çalgı âletlerinden biri ise; bir dedikoduyu halka duyuracağınıza rüyanızda ney çaldığınızı görmeniz ise hayra yorumlanır. Bir başka tabire göre: Rüyanızd ..

rüyada çalgıcı görmek
bir kimsenin rüyasında çalgı âletlerinden birini çaldığını görmesi; o kişinin birisi hakkında bir başka kimseden kötü sözler işiteceğine delaletle tabir olunur. Rüyanızda çalgı çalman bir yerden kıza ..

rüyada çalı görmek
Rüyada çalı görülmesi; iyi bir yuvaya işaret eder. Çünkü kuşlar iyi bir yuvayı çalıdan yaparlar. Bir kimsenin rüyasında çalının dalını veya yaprağını görmesi; o kimsenin güzel bir çocuğa sahip olacağı ..

rüyada çalı fasulyesi görmek
Rüyanızda bir bahçede veya tarlada çalı fasulyesi topladığınızı görmeniz; zengin bir kimseden yardım göreceğinize veya uzun boylu bir ahbabınızın ikramına mazhar olacağınıza delaletle tabir olunur. ..

rüyada çalışmak görmek
kişinin rüyasında çalışan birilerine gözcülük ettiğini görmesi; o kimsenin hükümete takdim ettiği bir projesine olumlu cevap alacağına işaretle tabir olunur. Bir kimsenin rüyasında bir odaya kapanıp ..

rüyada çam görmek
rüyanızda çam ormanı görmeniz; zengin olacağınıza yorumlanır. Bir hastanın rüyasında çam ağacı görmesi; kısa zaman içinde şifa bulup iyileşeceğine delalet eder. Bir başka tabire göre: Bir kimsenin rü ..

rüyada çam ağacı görmek
uzun ömre ve hasmete delalet eder. Bir çam agaci fidani dikmek hayirli ve iyi ise baslamak çam fidani koparmak kötü is yapmak seklinde tefsir olunur. Çam dali ugurdur. Çam agacina çikip oturmak ik ..

rüyada çam fıstığı görmek
Rüyada çam fıstığı görülmesi hayra delaletle tabir olunur. Bir kimsenin rüyasında çam fıstığını ağacından topladığını veya yediğini görmesi; o kimsenin cömert bir kişi vasıtasıyla eline mal veya para ..

rüyada çamaşır görmek
çamaşır yıkadığını görmesi; o kimsenin bir yolculuğa çıkacağına bir kimsenin rüyasında bir dükkândan iç çamaşırı satın aldığını görmesi; o kimsenin birtakım yeni arkadaşlar ve dostlar kazanacağına ..

rüyada çamaşır suyu görmek
şarkı türkü söy­lemeye eğlenmeye ya da evliliğe bazende başkasının yararına kendisini yoran kimseye delalet eder. ..

rüyada çamaşır yıkamak görmek
birtakım beyaz çamaşırlar yıkadığınızı görmeniz; basit bir kırgınlığa ve üzüntüye yorumlanır. Rüyanızda çamaşır yıkadığınızı görmeniz; keder ve üzüntülerden kurtulacağınıza işaret eder. Rüyanızda çam ..

rüyada çamur görmek
acı haber ve üzüntü ile yorumlanır. Rüyanızda kırmızı çamur görmeniz; bir yolculuğa çıkacağınıza rüyanızda sarı çamur görmeniz; bir hastalığa yakalanacağınıza veya acı bir haber alacağınıza rüyanız ..

rüyada çamurcu görmek
Rüyada bir çamurcu görülmesi; insanların kusur ve ayıplarını gizleyen bir kişi ile tabir edilir. Bir kimsenin rüyasında çamur yaptığını görmesi; o kimsenin iyi bir amel işleyeceğine işaret eder. Kişin ..

rüyada çan görmek
çanın koparak yere düştüğünü ve düşerken de büyük bir ses çıkardığını görmesi; o kimsenin beklenmedik önemli bir haber alacağına işaretle tabir edilir. Bazı yorumculara göre: Rüyada çan görülmesi di ..

rüyada çanak görmek
çöl halkının büyük bir çanağın etrafında toplandıklarını görmesi; o kimsenin toplanacakları yere yani o kimselerin sanatlarına göre bir yerde toplanacaklarına yorumlanır. Rüyada görülen çanak bir do ..

rüyada çanta görmek
yırtık bir çanta görmesi; bir işe düşünmeden ve istişare etmeden yatırım yapacağına delalet eder. Rüyanızda deriden yapılmış bir çanda görmeniz; evinizin içinde bulunan dargınlık ve küskünlüklerin ta ..

rüyada çapa görmek
mutlu ve huzurlu olacağınıza işaret eder. Bir rivayete göre çapa görmek; lüzumsuz işlere yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında elinde çapa ile dolaştığını görmesi; o kimsenin yapacağı işe kesin karar ve ..

rüyada çaparı görmek
Bir şahsın rüyasında çapari ile balık avladığını görmesi; o kimsenin rızkının bol olacağına veya bir başkasının elinden rızkını alacağına ya da rüya sahibinin eline kendisine hayır getirmeyecek olan b ..

rüyada çardak görmek
rüyanızda bir çardakta oturarak kahve çay ve benzeri bir şey içerek istirahat ettiğinizi görmeniz; pek yakında istek ve arzularınızı gerçekleştireceğinize işaret eder. Bekâr bir kimsenin rüyasında ç ..

rüyada çarık görmek
Bir kimsenin rüyasında çarık görmesi; o kimsenin yorucu bir yolculuk yapacağına veya bir üzüntüye maruz kalacağına delaletle tabir edilir. ..

rüyada çark görmek
işlerinin düzgün yürümediğine kişinin rüyasında bir çarkın kırıldığını görmesi; o kimsenin işlerinin durgunluğuna kişinin rüyasında elindeki makineye yeni bir çark taktırdığını görmesi; yeni birtak ..

rüyada çarmıha gerilmek görmek
o kimsenin ayıplanacak bir iş yaptığına ve zillete düşeceğine işaretle tabir olunur. ..

rüyada çarpılmak görmek
elinizin ve yüzünüzün biçimsiz bir duruma girdiğini yani şekil değiştirdiğini görmeniz; bütün işlerinizin alt-üst olacağına ve düzeninizin bozulacağına işaret eder. Bazı rüya tabircilerine göre: Rüy ..

rüyada çarpmak görmek
çocuğundan ya da malından ayrılmaya delalet eder. Çarpmak Bir duvara ağaca yahut bir nesneye çarpmak yanlış yol ve yöntem tutmaya Tanıdık biriyle çarpışmak bir dostla karşılaşmaya tanımadık biriyl ..

rüyada çarşaf görmek
rüya gören kişinin çok yakında evleneceğine rüya sahibi kadın ise; bir çocuğunun olacağına delalet eder. Rüyanızda bir çarşafa büründüğünüzü görmeniz; evinizden ve ailenizden sakladığınız yeni bir i ..

rüyada çarşamba görmek
yapmayı unuttuğu işlerinin daha verimli faydalı olacağına yorumlanır. ..

rüyada çarşı görmek
çarşı da mescide delalet eder. Zira her ikisinde de ticaret yapılır ve kar elde edilir. Bazen çarşı savaş meydanına da delalet eder. Çünkü savaş meydanında kimileri kazanırken kimileri de kaybeder. N ..

rüyada çarşı pazar görmek
çok yönlü yorumlanmaktadır. Bir kimsenin rüyasında bir çarşıda gezdiğini görmesi; o kimsenin yeni bir iş tasarladığına bir kimsenin rüyasında çarşıdan bir şeyler satın aldığını görmesi; o kimsenin r ..

rüyada çatal görmek
rızıkla yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında çatal kullanarak yemek yediğini görmesi; o kimsenin neşeli ve mutlu günler geçireceğine eşinden ve çocuklarından saygı göreceği sıhhatli yaşayıp ömrünün u ..

rüyada çatı görmek
yetkili bir kimseden korkmaya delalettir. Eğer çatıdan toprak düşüp üstüne gelirse korkudan sonra emniyete işarettir. Çatıyı tutan gövdenin kırılması evin sahibinin ölüme veya felakete uğramasına d ..

rüyada çatlak görmek
bir kimsenin rüyasında ellerinde çatlaklar görmesi; o kimsenin istek ve arzularının bir gün gerçekleşeceğine bir kimsenin rüyasında bir duvarın çatladığını görmesi; o kimsenin aile fertleri arasına ..

rüyada çavdar görmek
çavdar tanesi görmesi; o kimsenin şansının güzel olmasına yorumlanır. Seyyid Süleyman ın yorumuna göre: Rüyada çavdar görülmesi; buğday gibi tabir edilir. ..

rüyada çavuş görmek
sözün geçmesine bazen de müezzine delalet eder. ..

rüyada çavuşkuşu görmek
ince ilimlerle ilgilenen dindar olmayan ve bu kuşun çirkin kokusundan dolayı kendisinden kötülükle bahsedilen tenkitçi yazara delalet eder. Çavuş kuşu aldığını görmek hayırlı bir haber duymaya delal ..

rüyada çay görmek
eğer evli iseniz; bir erkek çocuğunuzun olacağına eğer bekâr iseniz; kısmetiniz açılarak evleneceğinize işaret eder. Rüyanızda bir çayın üzerinde kurulu olan bir köprüden geçtiğinizi görmeniz; girec ..

rüyada çay bahçesi görmek
kişinin rüyasında bir çay tarlasında çay yaprağı topladığını görmesi; o kimsenin çevresindekilere maddî yardımda bulunarak gönül huzuru içine gireceğine mal ve mülk açısından birtakım yeni zenginlik ..

rüyada çay içmek görmek
bir kimsenin rüyasında evine gelen misafirlerine çay ikram ettiğini veya bir misafirlikte kendisine çay ikram edildiğini görmesi; o kimsenin herkes tarafından sevilen sayılan ve itibar edilen bir ki ..

Kaynak: Editör: CEMAL ÇAVDAR
 
Etiketler: Rüya, tabirleri, C, Ç, ,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ? -İYİ-
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ? -KÖTÜ-
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
81
68
1
3
26
30
2
Fenerbahçe
79
79
1
4
25
30
3
Trabzonspor
49
51
11
4
15
30
4
Beşiktaş
46
40
12
4
14
30
5
Kasımpasa
43
53
11
7
12
30
6
Başakşehir
42
38
12
6
12
30
7
Rizespor
42
36
12
6
12
30
8
Antalyaspor
41
35
9
11
10
30
9
A.Demirspor
39
46
9
12
9
30
10
Alanyaspor
39
38
9
12
9
30
11
Sivasspor
38
36
10
11
9
30
12
Kayserispor
36
36
11
9
10
30
13
Samsunspor
36
35
14
6
10
30
14
Ankaragücü
33
36
11
12
7
30
15
Hatayspor
33
36
11
12
7
30
16
Konyaspor
33
31
11
12
7
30
17
Gaziantep FK
31
34
15
7
8
30
18
Karagümrük
30
34
14
9
7
30
19
Pendikspor
29
34
15
8
7
30
20
İstanbulspor
13
22
20
7
3
30
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

<a href="http://www.sanalbasin.com/?ref=32742" id="hash-281d39bb99f4965803bcaabf4d3ed6a2a1d2a9cc" title="Bu site sanalbasin.com üyesidir" target="_blank"><img src="http://www.sanalbasin.com/dcms-themes/sanalbasin/img/sanalbasin_uyesidir.png" alt="sanalbasin.com üyesidir" /></a>

Haber Yazılımı
https://analytics.google.com google.com, pub-9571804635888040, DIRECT, f08c47fec0942fa0