Haber Detayı
24 Aralık 2020 - Perşembe 17:34
 
RÜYA TABİRLERİ (Z)
RÜYA TABİRLERİ ( Z ) HARFİ
RÜYA TABİRLERİ Haberi


Z Sözlüğü


rüyada zabıta görmek
öğretmene işaret eder.. Temiz giyimli ve güleryüzlü ama ağırlaşlı ve ciddi zabıta memuru görmekinsanların sıkıntıdan kurtulmasına Kötü giyimli ve çirkin çehreli meymenetsiz zabıta memuru rüşvet va ..

rüyada zaferan görmek
Rengi elbiseye etki yapmış olan zaferan hastalığa Zaferan öğütmek şaşılacak bir işte bulunmaya delalet eder. Rüyada görülen zaferan kendisinde ölüm haberi bulunan ferahliga isarettir. Rüyada zafera ..

rüyada zambak görmek
işlerinizin hızla düzeleceğine işarettir. Rüyada zambak gören kimsenin işleri iyi olacak bol para kazanacak demektir. Beyaz zambaklar görmek huzur ve mutluluğa erişecek anlamındadır. Kişinin huzur v ..

rüyada zamk görmek
Zamk görmek hayır ve menfaate delalet eder. ( Ayrıca Bakınız: Yapıştırıcı Yapıştırmak.) Rüyasinda bazi agaçlarda bulunan zamktan yedigini görmek bir kimsenin fazla malindan yedigine ve ondan faydal ..

rüyada zar görmek
helal olmayan paraya ve mal kaybına yorumlanır. Rüyada zar karanlık hileli bir işe işaret eder. İnsanın aldanabileceğine işarettir. Rüyada zar oynadığınızı görmek eğer bu oyunda kazaniyorsaniz büy ..

rüyada zarf görmek
aynı zamanda zarf derin ve ince anlamlar içerir. Başka bir yoruma göre rüyada zarf görmek bilgiye ilime veyahut içine eşya konulan sandıklara işaret eder.. Bu rüyanın yorumuna ulaşmak için rüyada me ..

rüyada zariyat suresi görmek
yeryüzündeki bitkilerden rızıklanmaya yakınları ve komşularıyla iyi geçinmeye işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada Zâriyât sûresini oku­duğunu gören kimse ekin ve bitki ile ..

rüyada zayıflamak görmek
hayatta karşı karşıya kaldığınız sıkıntılarla baş edemeyip burhan yaşamak psikolojik problemler yaşamak anlamına gelir. Rüyada insanlarında hayvanlarında zayıflaması kötüye yorumlanır. Rüyada hem ins ..

rüyada Zebani görmek
cehennemde günah işlemiş olanları cezalandırması ile bilinen bir cehennem görevlisidir. Rüyada zebani görmek zor bir döneme gireceğinize sıkıntılı günler geçireceğinize işaret eder. İşlerinizin yol ..

rüyada zehir görmek
çoğunlukla hayvansal kaynaklardan edinilen sıvılardan oluşur. Rüya bu gerçek doğrultusunda yorumlanmalıdır. Rüyada zehir görmek yada rüyada zehir içmek; mala delalet eder. Rüyada zehir içtikten so ..

rüyada zehirlenmek görmek
inat edileceğine işaret eder. Bir kişi zehirlendiğini gördüğünde işinde inatçı davranacağına bir rivayette görede mutsuzluğuna işaret eder. Zehirlenerek ölen kişi bir hayır işleyeceğine zehir ..

rüyada zekat görmek
Zekat verdiğini görmek o yıl içinde malın armasına ve bereketlenmesine namazı vaktinde kılmaya gece namazına devam etmeye borcu ödemeye Zekat vermak bazen sevdiği birini kaybetmeye yahut borca; F ..

rüyada zekat vermek görmek
hayır bereket şifa dini borç güç iilerin kolaylastiği kayiı sıkıntıdan kurtulma işarettir Zekat vermek ayrıca düşmana zafer rızıkta bolluk ile yorumlanır.. Rüyada zekat veren kişi malı var ..

rüyada zelzele görmek
rüyada zelzele görmek belaya işarettir. Başınıza çok büyük belalar geleceğine işaret eden kötü bir rüyadır. Rüyada zelzele oldugunu ve her tarafin yıkıldığını görmek devlet büyüğünden gelecek bir f ..

rüyada zemberek görmek
bazı mekanik araçların el yordamı ile kurularak belirli zaman aralıklarında veya bir süre için herhangi bir kaynaktan güç almadan çalışmasını sağlayan bir mekanizmadır. Rüyada zemberek görmek ise ..

rüyada zemin görmek
Zemin Günlük hayatı temsil eder. Yerin rengine ve durumuna göre günlük hayatla ilgili yorumlanarak tabir edilir. ..

rüyada zemin kat görmek
tek başınıza bir soruna çözüm bulmaya çalışacaksınız. Eğer zemin katta hapis kaldıysanız bir çıkmaza gireceksiniz. Bir binanin zemin katinda bulundugunuzu görmek çok heyecanli ve evhamli olmaniz yüz ..

rüyada zemzem görmek
zemzem içmek dert ve hastalıklardan şifa bulmaya mal ve faydalı bilgiye(ilim) takva ve iyilik yönünden bir hayra erişmeye istediği şeye ulaşmaya işarettir. Rüyada zemzem suyu görmek çok tehlike ..

rüyada zenci görmek
yaşlılar için kaçırılmayacak fırsata işarettir. Rüyada bir zenci görmek veya onunla konuşmak ayağınıza gelecek güzel bir fırsatı kesinlikle kaçırmamanız gerektiği anlamına gelir. Rüyanizda zenci bir ..

rüyada zengin görmek
Zengin Paralı kimse görmek hayra delalet eden şeyler de görülürse ticarette para kazanmaya hayra delalet eden şeyler görünmes ise iflas etmeye Kişinin kendisineparalı adam dendiğini görmesi salih ..

rüyada zerdali görmek
sizin altın gibi bir hediye alacağınıza yorumlanır eğer mevsimi dışında görürseniz bir hastalığa yakalanacağınıza işaret eder.. Rüyanızda tam olmamış yeşil bir zerdali görmeniz ise elinize güm ..

rüyada zerdali ağacı görmek
hasta olması nedeniyle kendisinden istifade edilemeyen bir kişiye işaret eder. Bir kimsenin rüyasında bir zerdali ağacından zerdali topladığını görmesi ise o kimsenin zengin birisi ile evleneceğine y ..

rüyada zerde görmek
Rüyada zerde görmek yakında oturduğunuz kendi evinizde veya akrabalarınızdan birinin evinde bir dügüne veya bir ziyafete davet edileceginize delalet eder. ..

rüyada zeytin görmek
bundan sonra rahat ve huzur içinde yaşamak demektir. Yesil zeytin zengin olmak ve gayri menkul almak demektir. zeytin agacı kısmet demektir. Yüce Allah Kuranı Kerimde zeytine yemin etmektedir. All ..

rüyada zeytin ağacı görmek
İyi birinin rüyasında zeytin ağacı görmesi o kişinin elinde bulunan nimetlerin çoğalacağına delalet eder. Bir kimsenin rüyasında zeytin ağacı satın aldığını görmes; o kimsenin hayır ve menfaat görece ..

rüyada zeytinyağı görmek
çok güzel bir rüya olduğunu peşinen söylemek gerekir. Zeytin yağı ile rüyada kendisini yağlayan kişi şifa bulur. Berrak temiz kapta bardakta veya şişede zeytinyağı bolluk ve berekete işaret eder. Z ..

rüyada zımba görmek
inatçı mizacınız sebebiyle etrafınızdaki kişileri kıracağınıza delalet eder. Rüyada zimba görmek veya bir nesneyi zımbalamak bir konuda ısrarla iddia edeceğinize söylediklerinizin harfiyen yapilma ..

rüyada zımpara görmek
Rüyada zımpara görmek ne demektir? Zımpara Kişinin inatçı olması ve ısrarı yüzünden sıkılacağına işaretle delalet eder. ..

rüyada zıplamak görmek
Zıplamak veya bir şeyin üstünden atlamak karşınıza çıkacak engelleri aşacağınız anlamına gelir. Zıplarken düşerseniz sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kişinin çok uğraşmadan çok iyi bir duruma gelece ..

rüyada zırh görmek
Rüyada zırh giymek veya rüyada zırh görmek neye yorumlanır? Rüyasında bir zırh görülmesi düşmanlardan korunmaya işaret eder. Bir kimsenin rüyasında zırh yaptığını görmesi o kimsenin kadın için emniye ..

rüyada zırh görmek
Zırh Düşmandan korunmaya Zırh örmek sağlam bir yapı yapmaya Zırh giymek kaleye bir yere amir olmaya; Zırh ticaret ve sanatta başarılı olmaya; Zırh yapan kimseyi görmek güç ve çetin işleri kolayla ..

rüyada zırhçı görmek
çetin ve müskil isleri kolaslastirmaya ve niye ettigi sey hakkinda meydana gelecek yumusakliga bekar için evlenmeye isarettir. Zirh yapan halka edeb ve ilim ögreten ve onlara iyi ahlaki gösteren ve ..

rüyada zırhlı görmek
Rüyada zırhlı bir savaş gemisi güven ve huzurdur. Zırhlı giymek kaleye bir yere amir olmaya delalet eder. ..

rüyada zırhlı savaş gemisi görmek
büyüklük ve küçüklüklerine göre; Hücümbot devlet baskanina; kruvazör amiral ve subaylara; muhripler albaylara; torpidolar askerlere; denizaltilar fen kitalarina; çikarma gemileri tank ve benzerlerin ..

rüyada zırnık görmek
Rüyada zırnık görmek mal ve para ile yorumlanır. Bir rivayete göre de zırnık görmek meşakkat ve hastalıktır. Zırnık yediğini gören her kimse hastalanarak ölür diye tabir edilir. ..

rüyada zıt şeyler görmek
varlığın devamı için zorunlu olan durumlara delalet eder: Artı (+) kutup eksi (-) kutbu tamamlar; soğuğun karşısında sıcak iyinin karşısında kötü imanın karşısında küfür vardır. İnsan olumlu oland ..

rüyada zift görmek
helal olan mala kazanılan paraya tövbe istigfar etmeye herhangi bir şeyde sebat etmeye gemi ve nakışlı şeylere bol bol ziyarette bulunmaya işaret eder. Rüyada zift görmek kötü seylerden kaçinma ..

rüyada zihar görmek
Zihar Eşine zihar yaptığını görmek üzüntü ve kederi gerektirecek gizli şeylerin açığa çıkmasına delalet eder. (Kişinin kendi hanımına Sen bana annemin sırtı karnı uyluğu vs. gibisin şeklinde k ..

rüyada zikir görmek
bir topluluğun veya kendisinin bizzat zikrettiğini görmesi senin işlerinde her zaman ve her konuda başarı göstereceğine dualarının kabul olunacağına ve herkesin yanında saygınlı olacağına yorumlanır. ..

rüyada zikir görmek
içlerinde her zaman ve her hususta basari kazanacagina dualarinin kabul edilecegine ve herkes tarafindan itibar görecegine delalet eder. ..

rüyada zikretmek görmek
İyi ve güzel şeyleri ve salih kulları anmak rahmetin devamlılığına ve ilahi lutuf ve ihsana Önemli bir olayı yahut durumu hatırlamak hadiselerden gerekli dersi çıkarmayya ve yapıbilecek bir yanlışta ..

rüyada zil görmek
batıl ve yalan söze işaret eder. Bir kişinin rüyasında zil çaldığını görmesi; o kimsenin fena bir söz söyleyeceğine ve hoşlanılmayan kötü bir iş yapacağına yorumlanır. Rüyada bir çalgı ile birlik ..

rüyada zil görmek
Okul yahut herhangi bir işletmede kullanılan zil gaflette olan kimseyi din ve dünya işlerinde uyarmaya Oyun vs. için kullanılan zil çirkin şöhrete düşmanlık ve münakaşaya Oyun zili yahut bunu çala ..

rüyada zilhicce görmek
borçlardan kurtulmaya tövbe ve hidayete; Devlet adamlarının azledilmesine yönetimin el değiştirmesine delalet eder. ..

rüyada zilhicce ayı görmek
Zilhicce ayinda görülen rüya yolculukla yorumlanirsa yolculuk hayirlidir. Bütün islerini yoluna koyup sefere çikabilir. Çünkü bu ay çok mübarek bir aydir. Bu ayin içinde kurban bayrami vardir. Rüyad ..

rüyada Zilkade görmek
Zilkade Geçici gam ve kedere Bu ayda görülen rüya yolculukla yorumlanirsa rüya sahibi sakin yolculuga niyet etmesin. Sonu hayirli ol-maz. Bir baska rivayete görede: Bu ayda görülen rüyalarda pek h ..

rüyada zilkade ayı görmek
bir yolculuğa çıkacağına rüya sahibi ise sakın bir yolculuğa çıkmasın derler. Çünkü bu yolculuğun sonu pekde hayırlı olmaz. Bir başka delalete göre ise: Bu zilkade ayında görülen rüyalarda pek hayır ..

rüyada zillet görmek
o kimsenin aziz ve muzaffer olmasina isarettir. Zillet; fakirlik yoksulluk ve dinde noksanliga da isarettir. ..

rüyada zilzal süresi görmek
tam bir sarsıntı ile sarıldığı zaman. Yer ağırlıklarını çıkardığı zaman.. İnsan: Buna ne oluyor? dediğinde.. O gün haberlerini anlatır. Çünkü Rabbi'n ona vahyetmiştir. O gün insanlar yaptıklarını g ..

rüyada zilzurna olmak görmek
ticari islerinizde ise iflas derecesinde zarara ugrayacaginiza yahut sizi uzun zaman yataklara serecek agir bir hastalik geçireceginize yorumlanir. ..

 

Z Sözlüğü devamı


rüyada zimmet görmek
rüyasında zimmetine para geçiren insan bir başkası yüzünden suçlanır. Rüyasinda zimmetine para geçirdigini görmüş olan kimse bir ortakliktan dolayi yapilan bir ticaretten zarar edecegine fakat baska ..

rüyada zina görmek
hainlik ve hırsızlık yapmaya; Güzel bir kadınla zina etmek malını muhafazaya almaya Tanıdığı birinin hanımıyla zina yaaptığını görmek o kimsenin malından bir şey almaya Salih dindar ve alim olara ..

rüyada zincir görmek
rüyada tutulup bir prangaya vurulduğunuzu görmeniz; sizin büyük bir sıkıntıya maruz kalacağınıza bir kimsenin rüyasında boğazında zincir olduğunu görmesi; o kimsenin kötü huylu bir kadınla evleneceğ ..

rüyada zincir görmek
helal mala korkutulmaya işlerin durgunlaşmasına ve çetinleşmesine Elinde yahut yanında zincir görmek işlenen günahlara Boynunda zincir görmek huysuz bir kadınla evlenmeye Zincirle bağlanmak üzün ..

rüyada zindan görmek
anlamı yorumu.. Bir kişinin rüyasında bir zindan görmesi o kişinin yalnızlık ve yoksulluk içinde geçmekte olan yaşantısının bir süre daha devam edeceğine işaret eder. Yine bir kişinin rüyasında zin ..

rüyada zindan görmek
ömür kisaligina salgin hastaliga büyük bir felakete delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada zindana girmek veya görmek üzüntü keder zarar ve ziyana isarettir. Zindan rüyaları genellikle ..

rüyada zindancı görmek
kabirleri kazan kimseye delalet eder. Zindan rüyalari genellikle hapishane rüyalari gibi yorumlanir. Zindana atildigini gören durup dururken büyük sikinti alir. Karanlik bir zindan. ..

rüyada ziraat görmek
Bir kişinin rüyasında tarla veya çiftlikte ziraat işleriyle uğraştığını görmesi o kişinin yapmış olduğu yatırımlarının çok kısa süre sonra meyvesini toplayacağına kazancının bereketli ve bol olaca ..

rüyada ziraat görmek
yatirimlarinizin çok kisa zamanda verimini göreceginize kazançli bir iste çalisacaginiza kazancinizin bereketli ve bol olacagina hayatinizin en renkli bir dönemini yasayacaginiza delalet eder. Bir ..

rüyada zirve görmek
Tepe. Mücadeleci yapınız nedeniyle daima sorunların üstesinden gelecek başarılı olacaksınız demektir. Bir kimse bir dagin zirvesinde oldugunu görerek uçurumdan bakarken bir ürperti duysa agir bi ..

rüyada ziyafet görmek
ne var ki biriktirmiş olduğu servetinin hiç kimseye faydasının dokunmayacağına yorumlanır. ..

rüyada ziyan görmek
ziyan etmek.. Rüyasında bir şekilde herhangi birşeyi ziyan ettiğinizi gören kısa bir süre sonra sevineceğiniz bir haber alacağına ve mali işlerde de oldukça tecrübe sahibi olacağına yorumlanır. ..

rüyada ziyan görmek
emeğinin karşılığını mutlaka alacak demektir. Bir olay nedeniyle ziyana uğrayan insan emeğinin karşılığını mutlaka alacak demektir. Rüyada herhangi bir sekilde ziyan ettigini gören sevinecegi bir h ..

rüyada ziyaret görmek
o kişinin üzücü bir haber alacağına yorumlanır.. Yine aynı kişinin rüyasında sevdiklerinden veya dostlarından birini ziyaret etmesi bu kişinin şanslı ve mutlu bir kimse olduğuna işaretdir. Bakını ..

rüyada ziyaret görmek
salih amellerle kendisini Allah'a sevdirmeye korkudan emin olmaya ve halkın büyüklerine yaklaşmaya şanın yücelmesine alim ve büyükleri sevmeye yorumlanır. Peygamberimizi görmek bazan da hidayet i ..

rüyada ziynet eşyası görmek
bilezik gerdanlık küpe gibi takılardır.. Rüyasında hangi cinsten(altın gümüş farketmez) olursa olsun ve nereye takılırsa takılsın ziynet eşyası yani takı görmesi o kişinin ev halkının bütün ihtiy ..

rüyada ziynet eşyası görmek
yada bileğe gerdana veya gögse takılan herhangi bir ziynet eşyası görmek ev halkının bu tür ihtiyaçlarını fazlası ile temin ederek her isteklerini yerine getirdiginize onların mutlu olması için el ..

rüyada zoka görmek
teşebbüs ettiğiniz bir işin sonunda çok kazançlı çıkacağınıza işaret eder. Fakat sabırla beklemenizi gerektiğine delalet eder. ..

rüyada zorba görmek
bir işi yaptırırken yada gördürürken kendi fikrinizi ileri sürerek iddaa etmenizin sizin cikarınıza menfaatinize uygun olmadığına delalet eder. ..

rüyada zorla almak görmek
parasını zorla almak zulmetmeye haram helal tanımamaya Malının zorla alındığını görmek onun şükrünü eda etmemekten dolayı bereketinin gitmesine zekat ve sadakasının verilmiyor olmasına yahut faiz ..

rüyada zorluk görmek
Rüyada zorluk aksi olan bir durum varsa kolaylıkla tabir edilir. Rüyanızda zor bir işi yapmayı başardığınızı görürseniz yapacağınız işlerinizde çok kolaylığa kavuşacağınıza ve her işin içinden umdu ..

rüyada zuhal yıldızı görmek
rüyada zuhal yıldızı gören kişi bekar ise evliliğe eğerki bu rüyayı gören kişi evli ise sıkıntıya delalet eder. ..

rüyada zuhruf suresi görmek
doğru söz söylediği zaman çok yararlı işer yaptığına halka-çevresine fenalık yapmaktan sakındığına Allahtan korktuğuna ömrünün sonuna kadar ibâdet etmekten ve doğruluktan ayrılmayacağına işaret e ..

rüyada zuhruf suresi görmek
ahiret hayatının selamette olmasına işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada Zuhruf suresini oku­duğunu gören kimse doğru sözlü olur. Nablusi (rahmetullahi aleyh)”in tabiri: Rüy ..

rüyada zulmet görmek
insanın arzu ve isteklerine boyun eğmesidir. Nefsinin kölesi olması körelmesi kulluk bilincini yitirmesi ile de tabir edilebilir. Bunlardan dolayı zulmette olduğunu gören kimsenin tövbe ederek güna ..

rüyada zulüm görmek
o ülkede meydana gelecek kıtlığa pahalılı­ğa fitne kargaşa ve tahribata işaret eder. Rüyada yaptığı zulmü itiraf ettiği­ni gören bir kimse tövbe eder. İnsanlara zorbalık yaptığını gören kimsenin ..

rüyada zurınar görmek
çocuğa delalet eder. Zürinar ibadet etmeye ve onu giyen her kimse için ibadet ve itaate işaret eder. Müslüman için zürinar şöhrete hayreden kimse için ihtiyatli olmaya işini kuvvetli tutmaya din ..

rüyada zurna görmek
hesap yapan kimseye yahut ağlayıp sızlamaya delalet eder. (Zurnanan yorumu için Bakınız: Kaval.) Uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşınızla tekrar bir araya geleceksiniz demektir. Uzun zamandır g ..

rüyada zurnacı görmek
sahtekar bir adam olarak tabir edilir. Bir başka rivayete görede: Rüyada zurnacıyı görmek ferahlığa üzüntü keder ve sıkıntıların gitmesine delalet eder. Bazen de zurnacıyı görmek oyuna can sikin ..

rüyada zücaciyeci görmek
ev halkından bi­rinin kalbini kırmaya işarettir. Zücaciyeci Cam sırça porselen vs.den mamül eşya satan kimseyi görmek hayırlı nesle çocuklara aşırı düşkün olmaya ilim öğrenmeye delalet eder. Zücc ..

rüyada zühal yıldızı görmek
Rüyada zühal yıldızı görmek: bekâr bir kişinin nişanlanmasına yada evleneceğine yorumlanır. Bir başka rüya tabirine göre de bir kimsenin rüyasında zühal yıldızını görmesi o kimsenin sıkıntılı ve buhra ..

rüyada zühre yıldızı görmek
zira rüyada yıldız görmek farklı anlamlarda içerebilir.. Gelelim rüyada zühre yıldızı görmenin anlamına: rüyanızda açık havada zühre yıldızını görmeniz çok hoş ve cazip bir kimse tarafından sevil ..

rüyada zührüf suresi görmek
Halka kötülük yapmaktan çekinir. Allahtan (C.C) çok korkar ömrünün sonuna kadar ibadet etmekten ve doğru yoldan ayrılmaz. Bir başka rivayete görede: Rüyada bu süreyi veya ondan bir parçayı okudugunu ..

rüyada züht görmek
Bu özellikte birini görmek ise sevilip sayılan bir kimseye işaret eder. Rüyada zühd halinde bulunmak ise kendisini halka sevdirmeye delalet eder. ..

rüyada Zülfikar görmek
devlet dairelerinden birisinde bir işi varsa ise o işininde görüleceğine ve düşmanlarınıda yeneceğine delalet eder. ..

rüyada zülkarneyn görmek
yoksa veli mi olduğu ihtilâf konusu olmuştur. Zülkarneyn kelimesi Arapçadır. Zü ve karneyn kelimelerinin birleşmesinden meydana gelmiştir. Zü sahip ve malik demektir. Karn ise boynuz perçem te ..

rüyada zülkifl görmek
Zülkifl peygamberi görmenin anlamı; gören kişinin bir emanet alacağına ve birisine kefil olacağına yorumlanır. Rüyada peygamber görmenin anlamınıda kontrol etmenizi öneririz. ..

rüyada zülküf (a.s.) görmek
kefil olmaya ve rüya sahibinin üzerine alacagi emanete isarettir. ..

rüyada zülüf görmek
hayırli ve temiz kalpli iki çocuga işaret eder. Rüyasında zülüf gören hasta ise iyilesir derler. Bir başka rivayete görede: Rüyada iki taraftan görülen zülüfler hayirli ve temiz iki erkek çocuga is ..

rüyada zümer suresi görmek
o kitaplarda yazılı olan ilimleri okuyarak topluma faydalı olacağına ve kıyamet gününde iman edenlerin önünde bulunacağına yorumlanır. ..

rüyada zümer suresi görmek
güzel akıbete ve kitaplara işaretle delalet eder. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada zümer suresini oku­duğunu gören kimse dininde ihlâslı olur ve akıbeti güzel olur. Nablusi (rahmet ..

rüyada zümrüt görmek
arkadaşa ve zenginliğe işarettir. Rüya yorumcusu olan Kirmânînin tabirine göre rüyada zümrüt görmek mezhep ve güzellik ile yorumlanır. Rüya görenin rüyasında büyük taneli ve sağlam zümrüt taşların ..

rüyada Zünnar görmek
çocuga işaret eder. Bundan dolayı zünnarının kırıldığını gören her kimsenin çocuğu vefat eder denilir. Zünnar ibadete ve onu giyen kimse için ibadet ve ticarete delalet eder. Müslüman için zünnar s ..

rüyada zürafa görmek
gebe kadına garip haberler almaya kocasına itaat etmeyen kadına delalet eder. Sonu çok güzel ve karlı bir yolculuğa çıkacağınıza işaret eder. Saf iyi niyetli içten davranan uzun boylu bir ark ..

Kaynak: Editör: CEMAL ÇAVDAR
 
Etiketler: RÜYA, TABİRLERİ, (Z),
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ? -İYİ-
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ? -KÖTÜ-
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
87
73
1
3
28
32
2
Fenerbahçe
85
85
1
4
27
32
3
Trabzonspor
52
54
12
4
16
32
4
Rizespor
48
43
12
6
14
32
5
Beşiktaş
48
42
12
6
14
32
6
Kasımpasa
46
55
12
7
13
32
7
Başakşehir
46
42
12
7
13
32
8
Sivasspor
44
38
10
11
11
32
9
Alanyaspor
42
41
10
12
10
32
10
Antalyaspor
42
36
10
12
10
32
11
A.Demirspor
40
48
10
13
9
32
12
Samsunspor
38
36
14
8
10
32
13
Ankaragücü
37
40
11
13
8
32
14
Kayserispor
37
36
12
10
10
32
15
Konyaspor
36
34
12
12
8
32
16
Hatayspor
33
36
13
12
7
32
17
Gaziantep FK
31
35
17
7
8
32
18
Pendikspor
30
36
16
9
7
32
19
Karagümrük
30
35
16
9
7
32
20
İstanbulspor
16
25
21
7
4
32
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

<a href="http://www.sanalbasin.com/?ref=32742" id="hash-281d39bb99f4965803bcaabf4d3ed6a2a1d2a9cc" title="Bu site sanalbasin.com üyesidir" target="_blank"><img src="http://www.sanalbasin.com/dcms-themes/sanalbasin/img/sanalbasin_uyesidir.png" alt="sanalbasin.com üyesidir" /></a>

Haber Yazılımı
https://analytics.google.com google.com, pub-9571804635888040, DIRECT, f08c47fec0942fa0