Haber Detayı
24 Aralık 2020 - Perşembe 17:29
 
RÜYA TABİRLERİ (S-Ş)
BÜYÜK RÜYA TABİRLERİ (S-Ş)
RÜYA TABİRLERİ Haberi


S Sözlüğü


rüyada saat görmek
saatin kaç olduğuna itibarla dirhem ve dinarlara delalet eder. Dualara icabet edilen (Cuma namazı vakti ve zikir vakitleri gibi) bir zamanda olduğunu görmek kötülüklerin gitmesine fakirin zenginle ..

rüyada sabah görmek
kötü bir halde olan kimsenin sabah olduğunu görmesi günah işlemeye ya da küfre delalet eder. Sabah vakti görmek çift­çiler için zarara delalet eder. Bir şeyi kaybettiğini ve sabahın doğuşu esna­sında ..

rüyada sabır görmek
hayra iyi hale selamete afi­yete ve zafere delalet eder. (İşte onlara sabretmelerine karşılık cenne­tin en yüksek makamı verilecek orada hürmet ve selamla karşılana­caklardır.) Nablusi ( rahmet ..

rüyada sabun görmek
şifaya kavuşmasına ya da tevbe etmesine ya da sıkıntısı gidermesine ya da bor­cunu ödemesinedelalet eder. Bazende sıkıntıların gitmesine delalet eder. Çünkü sabun kirleri giderir tertemiz yapar. Kir ..

rüyada saç görmek
aşırı uzaması erkek için gam ve kedere kadın için hoş geçime değerli olmaya nefsine hakim olmaya Erkeğin başını tıraş etmesi hacca yolculuğa şeref ve itibara makam ve mevkiye;Devlet memurunun ..

rüyada saç örgüsü görmek
diğerleri için şerre alametle delalet eder. Nablusi (rahmetullahi aleyh)'in yorumu ise: Saç örgüsükadınlar ve ger­çekte saçını ören erkeklerin dışında işlerinin çıkmaza girmesine ve çok mik­tarda b ..

rüyada sad suresi görmek
doğru bir yeminle yemin eder ve günahından tövbe eder” ..

rüyada sadaka görmek
hastanın afiyet bulmasına rızka ve hayra delalet eder. Sadaka doğruluğa delalettir. Sadaka olarak verilmesi caiz olmayan ölü havyan eti ya da şarap gibi şeylerle sadaka ver­diğini gören kişi kendi ..

rüyada saf suresi görmek
Rüyada Saf suresini veya ondan bir parçayı okuduğunu görmek; sebat ve murakabeye Allah yolunda şehit olarak vefat etmeye işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada Saf sûresini ok ..

rüyada saffat suresi görmek
düzgün edepli itikada ve itaatkar ve hayırlı bir evlata işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada Saffat suresini oku­duğunu gören kimseye Allah Teala yakini iman sahibi itaatkar ..

rüyada salça görmek
islerinizin iyiye gidecegine yorumlanır. bir yemegin uzerine dökulmus salça hileli bir durumu kötulugu gizlemek demektir. Rüyada salça görmek ölüm haberi olarak yorumlanır. Rüyada salça dert ..

rüyada sebe suresi görmek
dünyada zühd üzere yaşamaya silah taşımayı sevmeye şecaatli ve atılgan olmaya işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada Sebe suresini okudu­ğunu gören kimse dünyadan vazgeçer ve ..

rüyada secde suresi görmek
dünyada zühd ve takva ile rızıklanmaya Allah indinde kurtuluşa erenlerden olmaya kalbin nifaktan selametine ve tevhide işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada Secde suresini o ..

rüyada sevişmek görmek
güvendiginiz bir insanın size tuzak hazırladığına işaret eder. - Bir kimseyle Allah için seviştiğini görmek ilahi rahmet ve hoşnutluğa hesapsız olarak esenlik yurdunu hak etmeye; - İnançsız biri ..

rüyada sıcak görmek
ya da içecek görmek zorluklarla kazanılan mallara bazende haram kazanca ve bereketin gitmesine delalet eder. Rüyada bir ölünün kaynar su ile yıkandığını ya da ölüye kaynar su içirildiğini görmek ..

rüyada sıcak kara balçık görmek
rüya sahibi için yönelecek hayra delalet eder. Özellikle suyu kaybetmiş yahut fakir olursa kolay ve az bir rızıkla fakirlikten kurtulmaya delalet eder. Bu rüyayı bekar görürse evlenir. Ve kayınbaba ..

rüyada sıcak şey görmek
fazla meşakkatli rızka işarettir. Bazen de haram kazanç ve bereketi iptal etmeye işarettir. Bir kimse bir ölüyü sıcak su ile yıkadığını veya sıcak suyu içtiğini görse o ölünün cehennemde olmasına i ..

rüyada sıcaklık görmek
bereketsizliğe yahut haram kazanca. Sıcak şey yemek ya da içmek üzünttü ve kedere. Hastanın kaplıcada sıcak su içtiğini görmesi şifa bulmasına delalet eder. Ayrıca Bakınız: Isınmak Rüyada hararet ve ..

rüyada sıçan görmek
büyük bir tehlike ile karşılaşacağınıza delalet eder. Ayrıca Bakınız: Fare Nablusi (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada sıçan tuttuğunu ya da evine sıçan girdiğini gören kimse oturduğu şehirden ..

rüyada sıçramak görmek
İnsana ıstırap veren duruma yada güç ve kuvvet bulmaya. Birinin üzerine atladığını görmek o kimseye galip gelmeye. Yerden göğe doğru sıçramak Mekke ya da uzak bir yere yolculuk yapmaya. Bir yerden bi ..

rüyada sıfır görmek
Rüyada sıfır sayısı rüyayü gören kişinin hayattan beklenilen istenilen şeyin olmayacağına ve hayatının aynı şekilde süreceğine işaretle delalet eder. ..

rüyada sığınak görmek
Sığınak karanlık ise sıkıntı aydınlık ise güven demektir. Rüyada sığınak görmek işlerinizin bozulduğu veya bozulma tehlikesi içinde olduğu için bir kimseden veya bankadan borç almak zorunda kaldığı ..

rüyada sığır görmek
mala şerefe. Semiz ve besili sığır takva sahibi kadına ucuzluk ve bolluğa; sıska ve zayıf sığır kıtlık ve sıkıntıya. Semiz sığır eti aldığını görmek zengin bir kadınla evlenmeye yahut eşinden dünya ..

rüyada sığır çobanı görmek
meyve ve hububattan gelecek rızka bazen de oyun ve dansa delalet eder. Nablusi (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada sığır çobanı görmek geçimini ekin ve meyveden çıkarmaya bazende raks ve oynama ..

rüyada sığırcık görmek
kendi halinde sabırlı ve helal kazançla geçinen kimseye. Sığırcık bazen iyi emellerle kötülerini birbirine karıştırmaya zengin ve şerefli kimseye az ile yetinmeye memurluğa oyuna. Bu kuşun eti v ..

rüyada sığırgözü görmek
Rüyada Sığırgözü görmek ne anlama gelir bu rüyanın yorumu nedir? Bakınız: Öküzgözü ..

rüyada sığırtmaç görmek
işiniz gereği sizden küçük bir kimsenin emrine gireceğinize bunun belki sizi biraz üzeceğine yorumlanır. ..

rüyada sıkacak alet görmek
dünyalığa hidayete ilme süt emziren kadına hapisteki kimsenin kurtulmasına servet yapmak isteyen kimse için bunu gerçekleştirmeye ve diğer hayırlara Sıkacak alet bazen okula tekkeye hamama ..

rüyada sıkıcı görmek
Rüyada sıkıcıyı görmek zengin bir adama delalet eder. Rüyada susam sıkmak malın artmasma delalet eder. Ceviz sıkmanın tabiri de böyledir. Bir şeyi sıkmak vatana delalet eder. Rüyada susamı sıkıp s ..

rüyada sıkılmak görmek
tam tersi oldukça fazlasıyla sevinecektir demektir. ..

rüyada sıkıntı görmek
Kendini sıkıntılı görmek geçim darlığına bir şeyden korkmaya. Sıkıntıdan şikayetçi olduğunu görmek arzu ettiği şeye kavuşmaya. Meşakket hasta için ölüme diğerleri için zahmetli bir işe yahut cihada ..

rüyada sıklamen görmek
Fazla parlak renkli ve çirkin sıklamen aşkla ilgili dedikodu söylentidir. Tatlı renkli güzel sıklamen ise kısa sürecek ateşli bir aşktır. Çirkin tonda sıklamen giyen kimsenin adı çıkabilir. ..

rüyada sıkmak görmek
Bir şeyi sıkmak kişinin yurduna ve orada elde ettiği şeylere; Susam ceviz vb. şeyleri sıkmak mala üzüm sıkmak dinde fesat çıkarmaya ve birtakım şerlere zeytin sıkmak gerçeği araştırıp bulmaya ve i ..

rüyada sıla görmek
Rüyada sılaya gittiğinizi görmek çoktan beri görmediğiniz yakın bir akrabanızı veya arkadaşınızı ansızın karşınızda bulacağınıza işaretle delalet eder. ..

rüyada sıla için iztırap duymak görmek
hanımdan yani eşinden yahut dosttan ayrılmaya fakirlikten zenginliğe delaletle işaret eder. Bununla beraber ağlamak ve ölü üzerine yas tutmak gibi bir durum varsa bu rüyada hayır yoktur olarak yoruml ..

rüyada sıla özlemi görmek
Bakınız: Vatan Hasreti ..

rüyada sıla-i rahm görmek
Allahü Tealanın emri olan sıla-i rahmi ( anne baba ve akrabayı ziyaret etmeyi) yerine getirdiğini görmek uzun ömre ve maddi zenginliğe dinde kurtuluşa ve dünya- ahiret mutluluğuna. Sıla-i rahmi ter ..

rüyada sılayı rahmi terk etmek görmek
Ana baba ve akrabasını ziyaret vazifesini yapmama. Allah (C.C.)in ziyaret edilmelerini emir buyurduğu akrabaların ziyaretlerini rüyada terketmek sapıklığa düşmeye delalet eder. Bazen de rüyada akrab ..

rüyada sınav görmek
geleceginizin çok iyi olacagına isaret eder. Geçici sıkıntıdır. Rüyada bir ise girmeniz veya okuldan diploma almaniz için bir sinava girdiğinizi görmek geçirdiğiniz heyecanli günlerin etkisind ..

rüyada sınıf görmek
Rüyada bir okulun sınıfında bulunduğunuzu görmek çocukça hareketler yaptığınız için etrafınıza itimat vermediğinize zararını ise bizzat çekmekte olduğunuza işarettir. Rüyada sınıf görmek; çocuksu h ..

rüyada sınıkçı görmek
kul haklarına adaletle hüküm veren. Ölçü ve tartıları düzelten becerikli ve olgun başkana delalet eder. Sınıkçı görmek böbürlenmeye zulme ve yılmadan çalışmaya delalet eder. Çünkü sınıkçı kırık ve ..

rüyada sınır görmek
Rüyasında sınır gören kimsenin hayatında önemli bir değişiklik olur. Rüyada sınır kasabalarımızdan birinde bulunduğunu ve sınır kapısını görmek uzun bir zaman için yurt dışına çıkmak mecburiyetinde ..

rüyada sıpa görmek
Rüyada bir eşeğin sıpasını görmeniz çok güzel bir oğlan çocuğunuz veya kardeşiniz olacağına; sıpaya bindiğinizi görmek uzun bir yolculuğa çıkacağınıza delalet eder. Rüyada bir sıpaya binmek çocuğun ..

rüyada sır görmek
Yakın bir zamanda hiç ummadığınız bir yerden elinize bolca bir miktarda para geçeceğine işaretle delalet eder. ..

rüyada sır saklamak görmek
Kişinin Soyunun ve sopunun sülalesinin tüm yakınlarının iyi olmasına temiz nesile ya da bildiğini (ilmini) ehlinden gizlemeye delaletle işaret eder. ..

rüyada sırat görmek
kara ve deniz yolculuğuna işarettir. Köprüden geçerken ayağının kaydığını görmek onun büyük bir işe girişeceğine ve bu işte başarıya ulaşacağına işarettir. Rüyada sırat üzerinde ayakta durduğunu gö ..

rüyada sırat köprüsü görmek
Bu köprü kişinin iyi yahut kötü işlerinin tamamına; sıratta salimen yürüdüğünü görmek dinde sebat etmeye sünnete uymaya ve istikamet üzere olmaya deniz yolculuğuna büyük ve yararlı bir işi başarma ..

rüyada sırları gizlemek görmek
ilmi ehil ve erbabından gizlemeye işaret bazen de rüyada sırları gizli tutmak rüya sahibinin soy ve sopunun iyi ve güzel olmasına işaret eder. ..

rüyada sırma görmek
Rüyada sırma ve sırmalı giysiler fevkalade güzel şeylerin işaretidir. Rüyada sırma veya sırmalı eşyalar görmek parlak bir geleceğe sahip olacağınıza ve o günlerin yakın olduğuna delalet eder. ..

rüyada sırt görmek
(Arka) Rüyada insan sırtı görmek sahibine yardımcı olan veya kendisinden yardımcı olmasi istenen bir kimseye işarettir. Sırt evin dışına veya şehre ya da sahrada olan yola işarettir. Rüyada bel kırı ..

 

S Sözlüğü


rüyada sırtlan görmek
gaddar ve şike yapan hileli bir düşmana işaret eder sırtlan edepsiz ve sihir yapan koca-karıya işaret eder. Kendini sırtlanla beraber görmek kötü huylu fesat bir kadınla evleneceğinize ama bu evl ..

rüyada sıtma görmek
Sıtma borca güzel elbiseye yahut hamama. Sık sık sıtma olduğunu görmek günahta ısrar ediyor olmaya. Sıtmalı olduğunu görmek sağlıklı ve uzun yaşamaya çok mala ve insanların kendine gıpta etmelerine ..

rüyada sıva görmek
Rüyasında sıva yapan insan olumlu bir adım atarak hayatını geliştirmeye delalet eder.. ..

rüyada sıvacı görmek
İşlerin sağlamlığına üzüntü ve sıkıntının şere ve diğer olumsuz durumların giderilmesine delalet eder. Rüyada sıvacıyı görmek ayıplayıcı ve eza edici münafık bir kimseye işarettir. Döşeme duvar v ..

rüyada sıvı yağ görmek
hastalıklardan şifa bulmaya ve neslinin çokluğuna işarettir. Bol miktarda sıvı yağ mutluluğunhabercisidir. ..

rüyada sıyrık görmek
Vücutta ve yüzde sıyrık görmek iyi bir ve çok parayı işaretle delalet eder. ..

rüyada sızlamak görmek
Rüyada bir felaket veya bir musibetten dolayı sızlanarak saç ve sakalını yolduğunu görmek istenmeyen bir işe düşmeye bazen de bela ve felakete delalet eder. Bu rüyada özellikle bağırıp çağırmak ile ..

rüyada sidik damlaları görmek
Rüyada Sidik Damlaları görmek Rüyada görülen sidik damlaları borçlu olan herhangi birinin başkasından aldığı malının taksite bölünmesine bağlanmasına delaletle işaret eder. ..

rüyada sidre-i münteha görmek
kendisine vaad edilmiş olan bir takım her şeye kavuşmaya işaretle delalet eder. ..

rüyada sigara görmek
sizin yeni bir iş kurmak arzusunda bulunduğunuza veya evinizi bir başka yere nakletmek (taşımak) istediğinizi delalet eder Rüyada kendisini sigara içerken görmek bir erkek için karşılasılacak bi ..

rüyada siğil görmek
Rüyada siğil maldır. Bundan dolayı elinde veya ayağında siğili görse nihayetsiz büyüyen bir mala nail olur ve bu malın dinden gitmesinden korkulur. Nablusi (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada si ..

rüyada sincap görmek
zalim ve hırsız birisine işarettir. Bazı tabirciler sincap görmek halkın arasına girip çıkmayan zengin bir adama işarettir demişlerdir. Çok güzel bir hayvandır ve mutlulugu haber veriri. gerçekt ..

rüyada sini görmek
Rüyada sini ve tepsi görmek hizmetçiye işarettir eğer sini temiz ve parlak ve yeni ise hizmetçi güzel ve kibirli; eğer kirli lekeli ise çirkindir. Bir sini satın aldığını ve yahut birinin kendis ..

rüyada sinir ve damar görmek
Damar ve sinirler insanın işlerinin bağlantısı ev halkı ve akrabaları olarak yorumlanır. Damarlarından birinin veya sinirlerinin kesildiğini veya koptuğunu veya kuruduğunu görmek ya ev halkından ..

rüyada sirpençe görmek
Rüyada sirpençe çıkardığınızı görmeniz son günlerde ibadetinizi ihmal ettiğinize bu yüzden günahlarınızın arttığına yolsuz bir harekette bulunduğunuz için de bunun acısını uzun müddet çekeceğinize ..

rüyada sis görmek
en yakın arkadaşlarından yardım göreceğine; ev içini sisle çevrili görürse bir takım anlaşmazlıklarla şaşırtıcı olayların belireceği ve yaklaşmakta bulunan bir tehlikenin gelmekte olduğundan haberi ..

rüyada soba görmek
yeni atılacagınız isten çok kazançlı çıkacaksınız demektir. Rüyada soba görmek üzüntü keder ve sıkıntıya işarettir. Rüyanızda yaz mevsiminde soba yaktığınızı görmeniz; sizin keder ve sıkıntı ..

rüyada su görmek
hoş bir hayata ve güzel bir rızka işarettir.Bir kimsenin rüyada suyu evinde görmesi saadete toplu mala ve ganimete fazla hayra ve "O sudan bir beşer yaratıp da onu soy sop yapandır. Rabbin (her şe ..

rüyada su ibriği görmek
Rüyada görülen su ibriği züht ve ibadete çocuğa hizmetçiye yolcuya din ve dünyaca bir yardımcıya işarettir. Sultan için su ibriği mamur (bakımlı) bir şehirdir. Tüccar için halktan helal olarak k ..

rüyada subay görmek
tartışmalara ve endişeye kapılacak bir takım sebep olacak bir durum anlamına gelir. Rüyada subay görmek çevrenizden çok saygı göreceğiniz yüksek bir makama yükseleceğinizi belirtir. ..

rüyada sucu görmek
ilimiyle göğüslere hikmetle kalplere etki yapan kimseye yahut zengin olmaya rızka ve büyüklere yaklaşmaya. Kase ve bardakla su dağıtan kimse bilgine vaiz ve nasihat ehline iyilksever kimseye Kı ..

rüyada sucuk görmek
İşleriniz yüzünden çok yorulduğunuzu biraz dinlenmeniz gerektiğini işaretle delalet eder. Elde edilmesi kolay haram paradır. Rüyada sucuk yediğinizi görmek kısmetinizin ayağınıza geldiğine küçük ..

rüyada suç görmek
küfre ve sapıklığa. Haksız yere suçla itham edilmek sevinç ve rahata kavuşmaya delaletle işaret eder. ..

rüyada suçlama görmek
Rüyada birtakım çevrelerden suçlamalarla karşı karşıya kalmışsanız yaşamınızda bazı sorunlar çıkacak. Birtakım skandallarla karşı karşıya kalabilirsiniz rüyada suçlamak. ..

rüyada suçlu görmek
Rüyada suç işlemiş bir kişiyle konuştuğunuzu gördüyseniz birtakım insanlarla mücadele etmek zorunda kalacağınız anlamına gelir. ..

rüyada suçlunun boynuna vurulan demir halka görmek
Bir kimsenin rüyada boynuna zincir vurulmasını görmesi Bir Peygamber için emanete hainlik etmeli (bu) olur şey değil kim böyle hainlik ederse kıyamet günü hainlik ettiği o şey(in) günahını yüklene ..

rüyada suçulluğu görmek
Rüyada suçulluğu görmek ne demektir? Bunun anlamı için Suçulluğu Bakınız: Yabanördeği ..

rüyada suhuf görmek
(Bunlardan 10 suhuf Hz. Ademe 50 suhuf Hz. İdrise 10 suhuf Hz. İbrahime verilmiştir) suhuf görmek Cenabı Hakkın Yoksa Musanın (Allahdan aldığı emri) vazifesini tastamam ifa eden İbrahimin sahifele ..

rüyada suizan görmek
Kişinin sağlam delillere dayanmaksızın tam olarak araştırmadan bir kişi yahut topluluk için suizanda ( kötü kanaat ve şüphede) bulunması günah işlemeye ve din kardeşliğini baltalamaya delalet eder ..

rüyada sukabağı görmek
Sukabağı faydalı bir adama güzel ve asil yaratılışlı kadına delalet eder. Bu rüyayı gören kimse kadri şanı yüksek ve halka hizmet eden ve bilgin bir kişiye işarettir. Sukabağı Bakınız: Kabak ..

rüyada sulamak görmek
Rüyada bahçe ve benzeri şeyleri sulamak büyük iyiliktir. Rüyada tarla bahçe ve bağ suladığını gören kimse bolluk refah berekete erişeye delalet eder. ..

rüyada sulh görmek
Bir kimseyle sulh yapmak yahut iki tarafın barış yaptığını görmek aradaki ihtilafların derinleşmesine; Barış yapmak bazen daha hayırlı bir işi tercih etmeye Bir kimseyi yahut insanları barışa çağırm ..

rüyada sulh olmak görmek
Rüyada sulh hayra delalet eder. Ebu Sait El-Vaize göre alacaklısını borcunu ödemeyerek onunla sulh olmaya davet ettiğini gören yolundan sapmış birini doğru yola davet eder. Mal vermek şartıyla alac ..

rüyada sultan görmek
Mülkün gerçek sahibi Allahü Tealaya. Sultanı hoşnut ve güleryüzlü görmek ilahi ceza ile rüya göreni korkutan kimseye yahut Allahın rızasına erdiren işleri yapmaya. Sultanı gazaplı görmek namaz ve di ..

rüyada sulu çamur görmek
Bir kişinin rüyada sulu bir çamurda yürümesi o kimsenin düşeceği üzüntü ve kedere erişeceği fitne ve mesakkate delalet eder. Bir kimse rüyada sulu bir çamurda yürüdüğünü görse o yer halkı ve çamur ..

rüyada sulu ve Çimenli yerler görmek
Rüyada görülen ve tanınmayan çayırlı ve çimenili ve sulu yerler din ve İslamdır. Yer yüzünde görülen her yeşilliğin tabiri de böyledir. Bazıları da bir kimse rüyada sulu çayırlı ve çimenli yer görs ..

rüyada sundurma görmek
eşinin malından faydalanmaya; sundurmada olan eşyayı kaldırıp orayı boşaltmak eşinin malını kötüye kullanmaya veya işinde kötü davranmaya delalet eder. ..

rüyada sur görmek
ululuk sahibi devlet başkanına ya da bu nitelikteki diğer devlet yöneticilerine. Sur bazen önde gelen alim ve evleyalara hakla batılı ayıran şeriate ve çok sevince. Dervaze büyük sokak ve sur kapıl ..

rüyada sur kapıları görmek
şehir ve kasaba kapılarının tabiri gibidir. Bundan dolayı bir kimsenin gündüz vakti bu kapıları kapanmış olarak görmesi şehrin kapılarının kapanmasını icab ettirecek bir surette şehirde bir hadiseni ..

rüyada surat asmak görmek
Rüyada surat asmak ne ile yorumlanır? Surat Asmak ne anlama gelir bakmak için yüz veya yüz ekşitmek şeklinde arama yapabilirsiniz. Rüyada yüz ekşitmek yada surat asmak kız çocuğuna işaret eder.. ..

rüyada surat, yüz görmek
feraha ve sevince; sarı olduğunu görmek bir hastalığa delalet eder. Yüzünü siyah görmek kedere ve bir rivayete göre de bir kız evladının doğacağına işarettir. Aşık bir yüz görmek ikrah edilecek ti ..

rüyada susam görmek
büyüyen kazanca ve sevince Susam görmek bazen zarar ve ziyana delalet eder. Rüyasında susam gören zengin olur ve malı artar. Bolluk bereket paradır. Susamlı yiyecekler de aynı şekilde yorumlanır. ..

rüyada süt görmek
is yasamında korkak davranması ve yeterince tecrubeli olmadıgı için para kaybedecegine isarettir. orta yaslı birisi için bu ruya zor bir ise sahip oldugunu ve basarılı olmak için mucadele etmesi gere ..

 

 

Ş Sözlüğü


rüyada şahin görmek
Bu kuşa sahip olmak geçici bir göreve getirilmeye delalet eder. Rüyada şahin gören kişinin çok dikkatli olması gerekir Aksi taktirde bazı insanların size kötülük yapacak demektir. Ölü bir şahin görm ..

rüyada Şal görmek
küçük çocuğa şeref ve yüceliğe sanata velayete yiğitliğe yahut yolculuğa İnsanı üzüntüden koruyan olumlu şeylere delalet eder. Rüyada şal görmek çok yakında arsa ya da bir tarla alacağınıza yor ..

rüyada şampuan görmek
hayal dünyasında yaşadığınızı; artık ayaklarınızın yere basması gerektiğini bildirir. ..

rüyada şapka görmek
birisinin yardımı ile islerinin kolaylasacagına ve basarıya ulasacagına bundan dolayı da kazancının artacagına yorumlanır yeni bir sapka tasınacagınızın veya isinizi degistireceginizin haberidir. y ..

rüyada şarap görmek
kudrete ve âhiret işlerini ihmale bir yoruma göre de Allah a karşı isyan etmeye yorumlanır. Rüyada arkadaşlarıyla beraber içki içmek guzel vakit geçirmek çok para kazandıracak bir is degisikliğ ..

rüyada şefaat etmek görmek
ondan yahut bir yakınından menfaat ve fayda görmeye. Evladın şefaati ondan görülecek hayra. Kuranın şefaat etmesi ilme ve yüksek mertebeye delalet eder. ..

rüyada şerbet görmek
hastalığa; gül bal vişne nar veya üzüm gibi şurup ve şerbetleri içmek sağlam bir bünyeye sahip olduğuna; hiç bilmediği bir şurubu içmesi ilme yakın olmasına işarettir. Bekarlar için mükemmel ..

rüyada şeytan görmek
kötülüğe teşvik eden açıkca insanın düşmanı olarak bilinen Hz. Adem ve Havvanın cennetten kovulmasına sebep olan sinsi bir düşmandır. Rüya şeytanın insan üzerindeki bu etkisi ne göre yorumlanmıştır ..

rüyada şırınga görmek
küçük bir kaza veya hastalık geçireceğine veya kötü bir haber alacağına delalet eder. Bir başka rivayete göre de: rüyada şırınga görmek hastalık üzüntü ve kedere işarettir. ..

rüyada şimşek görmek
o kimsenin basına bir çok sıkıntı gelecegine yorumlanır. yine aynı zamanda yagmur yagıyorsa buyuk bir bolluga yorumlanır.ruyada simsek çakması çok sevineceginiz bir haber almak demektir. Şimsek ça ..

rüyada şiş görmek
iş hayatınızda güzel şeyler olacağına delalet eder. Elde ettiğiniz para ile daha kudretli olacağınıza işarettir. Bir kişiye şiş batırmak samimiyetsiz iki yüzlü kişilerle dost olacağınıza işaret eder ..

rüyada Şoför görmek
temiz yüzlü bakımlı ve üniforma giyiyor ise çok iyiye işarettir. Rüyada kendinizi bir araba kullanırken görmek işlerinizde intizam ve kararlılık olmadığına aceleciliğinizin başınıza bir dert aça ..

rüyada şuara suresi görmek
veya ondan bir sayfayı okuduğunu görmek; uzun ömre sahip olacağına çok tövbe istiğfarda bulunmaya Ulm ve amelde ziyadeliğe hastalıktan kurtulmaya işaretle delalet eder. İbni şirin (rahmetullahi a ..

rüyada şura suresi görmek
uzun ömürlü olur. Daima sağlıklı yaşar. Hastalık yüzü görmez. Allahın katanda makbul olan kullardandır. Kıyamet gününde onun hesabı kolay görülür. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada ..

Kaynak: Editör: CEMAL ÇAVDAR
 
Etiketler: RÜYA, TABİRLERİ, (S-Ş),
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ? -İYİ-
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ? -KÖTÜ-
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
90
77
1
3
29
33
2
Fenerbahçe
85
85
1
4
27
32
3
Trabzonspor
55
56
12
4
17
33
4
Beşiktaş
51
44
12
6
15
33
5
Başakşehir
49
44
12
7
14
33
6
Rizespor
48
43
13
6
14
33
7
Kasımpasa
46
55
13
7
13
33
8
Alanyaspor
45
43
10
12
11
33
9
Antalyaspor
45
38
10
12
11
33
10
Sivasspor
44
38
10
11
11
32
11
A.Demirspor
41
49
10
14
9
33
12
Samsunspor
39
37
14
9
10
33
13
Ankaragücü
37
40
12
13
8
33
14
Kayserispor
37
37
13
10
10
33
15
Konyaspor
36
34
13
12
8
33
16
Gaziantep FK
34
37
17
7
9
33
17
Hatayspor
33
37
14
12
7
33
18
Karagümrük
33
37
16
9
8
33
19
Pendikspor
30
37
17
9
7
33
20
İstanbulspor
16
26
22
7
4
33
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

<a href="http://www.sanalbasin.com/?ref=32742" id="hash-281d39bb99f4965803bcaabf4d3ed6a2a1d2a9cc" title="Bu site sanalbasin.com üyesidir" target="_blank"><img src="http://www.sanalbasin.com/dcms-themes/sanalbasin/img/sanalbasin_uyesidir.png" alt="sanalbasin.com üyesidir" /></a>

Haber Yazılımı
https://analytics.google.com google.com, pub-9571804635888040, DIRECT, f08c47fec0942fa0