Haber Detayı
24 Aralık 2020 - Perşembe 17:25
 
RÜYA TABİRLERİ (M-N)
BÜYÜK RÜYA TABİRLERİ (M-N)
RÜYA TABİRLERİ Haberi


M Sözlüğü


rüyada macun görmek
has­talıklardan şifa bulmaya ve zürriyetin çokluğuna delalet eder. Macun Nesil çokluğuna yahut hastalıktan şifa bulmaya delalet eder. Macun görmek hastalıktan şifa bulmaya işarettir. Rüyada macun gör ..

rüyada mahşer görmek
Mahşer yerini görmek sırları gizlemeye yoksulluktan sonra zenginliğe sözünü yerine getirmeye korku ve üzüntüden kurtulmaya; Mahşeri görmek bazen hidayet ve tövbeye geliri az ama şerefli ve önemli ..

rüyada maide suresi görmek
toplum içerisinde aziz ve saygın olur. Kirmaniye göre. çok mal hasenet hayır ve bereket getirir.Cafer-i Sadık Hazretleri rüyada maide suresi okuyan veya okunan için dininde kuvvetli olur ..

rüyada mandalina görmek
güney bölgelerine neşeli bir geziye katılacağınızın işareti olarak kabul edilir. Rüyada mandalinayemek sıcak yerlere güzel bir geziye çıkacağınız demektir. Küçükçe bir kısmettir. ..

rüyada mangal görmek
para sıkısıklıgını asacagınıza yorumlanır. mangal yakmak karlı bir is için girisimlere baslamak demektir. Rüyada mangal görmek para kasası ile tabir edilir. Mangal satın aldığını gören kimsenin e ..

rüyada mantar görmek
hanım tarafından rızka nail olmaya Mantar yemek helal kazanca delalet eder. Rüyada mantar görmek ileri gelen kimselerin sevdiği vefalı bir kimsedir. Bazı tabirciler mantar kendisinde hayır olma ..

rüyada masa görmek
güzel haberler alacağına yorumlanır. Örtüsüz ve üzeri boş olan masa geçim sıkıntısına Üzerinde bir şeyler bulunan ve yemek yenen masa nimet ve bolluğa delalet eder. Rüyada üzeri bolu masa zeng ..

rüyada maşrapa görmek
cariyeye ve hizmetçiye delalet eder. Testiden su içtiğini gören kimse cariyeden ve hizmetçilerden dolayı mal elde eder. Testinin kırıldığını gör­mek hizmetçi cariye ya da küçük çocukların ölmesine ..

rüyada maun suresi görmek
azlık az olmak anlamına gelir Rüyada Maun Suresini veya ondan bir parçayı okuduğunu görmek; etrafınızdaki kişileri ikna etmek açıkcası: komşunuzu arkadaşınızı ve etrafınızdaki herkesi işe yarar ..

rüyada mavi görmek
aile hayatında içinde guzel gunler geçireceginize yorumlanır. ruyada mavi gök görmek askta sevdiginize sadık olacagınıza isarettir. Bolluğun ve zenginliğin rengidir. Başkalarının çalışması saye ..

rüyada mayıs böceği görmek
Rüyada görülen mayis böcegi sinirli ve ailesinin nafakasini sikan kimsedir. Mayis böceginin erkegi serli hizmetçiye disisi de lohusa kadinin ölmesine isarettir. Mayis böcegi hayirsiz ve inatçi bi ..

rüyada mearic suresi görmek
Rüyada Mearic suresini veya ondan bir sayfayı okumak veya kendi üzerine okunduğunu görmesi ömrünün sonunda takva sahibi olmaya çok oruca her işinde galibiyete işarettir. İbni şirin (rahmetullahi a ..

rüyada mecusi görmek
büyük gü­nahlar işlemek suretiyle İslamı arkasına atmasına da delalet eder. Elinin kisranın eline dönüştüğünü gören kişi bu zorba kişilerin yaptığı işleri yapar ve daha sonrada Allah Tealanm kendisi ..

rüyada memur görmek
çok kötü yorumlara tabi tutulur. Rüyada memur sıkıntı bekleme yorgunluk işlerin aynı düzeyde kalması demektir. Rüyada memur görmek çok kötü yorumlanır. Rüyada memur dert bekleme yorgunluk işle ..

rüyada mendil görmek
hanıma ya da çocuğa nakışlı ise güzel sözlere ve üstünlüklere delalet eder. Zira mendille sıcaktan ve soğuktan korunulur. Üstüne oturu­lur üzerinde namaz kılınır. Mendil alış veriş için güvenliğe ..

rüyada menekşe görmek
menekşe kopartmak o kadını öpmeye delalet eder. Nablusi (rahmetullahi aleyh)'in tabiri: Rüyada menekşe güzel kadına işarettir. Rüyada menekşe ve onun gibi kokulu çiçekler görmek sebatsız kadına kıs ..

rüyada merdiven görmek
fasıklar için inanç zayıflığına ve günaha; Merdiven çıkmak hayır ve kurtuluşa itibar ve şerefe makam ve mevkiye rızık ve nimete; inmek ise üzüntü ve kedere makam ve mevki kaybına itibbardan düşm ..

rüyada mermer görmek
izzet ve şerefe uyumlu ve iyi geçinen aileye; Yanında mermer görmek hayırlı evlada makam ve göreve zengin olmaya ilim ve güzel sanatlara yararlı bir şey satın almaya delalet eder. Rüyada merm ..

rüyada mermerci görmek
mevkiye mala güzel kadınlara ve cariyelere delalet eder. Yanında mer­merler olduğunu görmek fakirlikten sonra zenginliğe ya da evlenmeye ya da farklı ticaretlere delalettir. Rüyada mermerden şadı ..

rüyada meryem suresi görmek
üzüntü ve kederden kurtulmaya salihleri sevmeye kuvvete ve mala işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada Meryem sûresini okuduğunu gören kimse peygamberlerin sünnetlerini yaşat ..

rüyada mezar görmek
bir ev satin alir. Rüyada bir mezar ziyaret ettigini gören kimse hapishaneye ziyarete gider. Mezar uzak bir yolculuga üzüntü keder ve hapishaneye isarettir. Rüyada mezar görmek; kötü olayların mey ..

rüyada mezar taşı görmek
mezar taşına bakmak rüyayı gören yalnız ise uzun ve anlamsız bir yaşama ; evli ise uzun bir hayata yorumlanır. Rüyada mezar taşı okuduğunu gören kimse unutkan olur. Ve verdigi sözleri yerine get ..

rüyada mezarlık görmek
nasıl yorumlanır? Rüyada mezarlık görenin hatalarına tevbe edeceğine işarettir. eğer rüyayı gören kendisini rüyada vefat etmiş olarak görüyorsa uzun bir yaşam süreceğine delalet eder. Aynı zamanda ..

rüyada meze görmek
Rüyada meze görmek ne demektir? Rüyada Meze eğerki yanında alkol yok ise yani sadece normal yemek şeklinde yeniyorsa iyi olarak yorumlanır. Fakat rüyada görülen meze alkol ile tüketiliyor yani yeniliy ..

rüyada minare görmek
kuvvete ve yüksekliğe nail olur. Minarede ayakta dur­duğunu ve Allah Tealayı teşbih ve tehlil ettiğini gören kişi dünyada şöhrete ve yüksekliğe erişir. Onun teşbihi Allah Tealanın kendisini kurtarac ..

rüyada miras görmek
yakinda hafif bir kaza atlatacaginiza isarettir. Baska bir yakininizin mirasa kondugunu görmek uzakta bulunan bir akrabanizdan kötü bir haber alacaginiza delalet eder. ..

rüyada mobilya görmek
memuriyet mansıp ve makama işarettir. Rüyada mobilya görmek borçlanmaya da işarettir. Bu rüyayı genç bir erkek görduyse ev eşyası almaya;satması da bakarken görmesi iyi olacak bir iş için tartıs ..

rüyada motor görmek
işlerin güzel olacağına durmus bir motor görmek ise işlerin bozulacağına yorumlanır. Rüyasında çalışan bir motor gören kişinin pek yorulmadan başarıya erişeceğine işaret eder. ..

rüyada muhammed suresi görmek
dünyada sünnet üzere yaşamaya ve düşmana galip gelmeye işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada Muhammed sûresini okuduğunu gören kimsenin yaşantısı güzel olur. Nablusi (rahmetu ..

rüyada mücadele suresi görmek
ibn-i fudale “rüya sahibi âlim ise ona hiçbir şey zarar veremez” demiştir. Bazı tabirciler;” batıl dinlere mensup kişilerle mücadele eder ve güç bu kişide olur” demişlerdir. Bazı tabirciler de;” kend ..

rüyada mülk suresi görmek
yahut kendi üzerine okunduğunu görmesi çok mala ve rızka sahip olmaya yüce Allahın kudret ve azametini tefekküre işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada Mülk sûresini okudu­ğu ..

rüyada mümin suresi görmek
kurtuluşa ve sağlam imana ve son nefeste iman ile gitmeye işarettir. Bazen rüyada bu sureyi okuyan kimse iffet sahibi olur ve belalardan kurtulur. Yüce Allah dünyada onu müminlerle beraber hasreder ..

rüyada mümtehine suresi görmek
yüce Allaha halisane ibadet ve taatte bulunmaya işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada Mümtehine sûresini okuduğunu gören kimse bir sıkıntıya maruz kalır ve bundan dolayı Allah ..

rüyada münafikun suresi görmek
kendi itikadından olmayan kimselerle düşüp kalkmaya işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada Münafikûn sûresini okuduğunu gören kimse nifaktan kurtulur. Nablusi (rahmetullahi al ..

rüyada mürselat suresi görmek
aileniz ve çevresine cömert davranmaya delalet eder. ..

rüyada müzemmil suresi görmek
iyilik ve hayır sahibi olmaya geceleri namaz kılmaya Kuran-ı Kerim tilavetine dünya ve ahiret müsküllerinden kurtulmaya işarettir. ..

 

N Sözlüğü


rüyada nahl suresi görmek
nasıl yorumlanmalıdır? Nahl kelime anlamı BAL ARISI demektir Kuran-ı Kerimde 16. sure olarak bilinen Nahl suresi 128 ayetten oluşur. Rüyada nahl suresi duymak din adamlarını veya gerçek müminleri ..

rüyada namaz görmek
her türlü aşırılık ve çirkinlikten uzak durmaya korku ve endişeden kurtulmaya diğer farz ibadetlerden birini daha ifa etmeye; İmam olarak farz namazı eda ettirmek tazmiinat ödemeye borçlanmaya yah ..

rüyada nargile görmek
Nargile Eğlenceli ama yararlı olmayan söz söylentidir. Rüyada nargile içtiginizi görmek ümitsiz ve bos seylerle ugrasarak vaktinizi harcadiginiza işarettir. Bir başka rivayete görede: Rüyada nargil ..

rüyada nas suresi görmek
Nas arapça insan demektir. Rüyada Nas suresini veya ondan bir parçayı okuduğunu veya üzerine okunduğunu görmek rüya sahibinin dileklerinin ve isteklerinin gerçekleşmesine hasımına karşı zafer kazan ..

rüyada nasr suresi görmek
rüyada sasr suresini görmek veya ondan bir parçayı okuduğunu görmek; düşmanlarına karşı zafer kazanmaya kıyamet gününde Allahın Resulü ve şehitlerle beraber haşrolmaya işarettir. Haşr olmak topl ..

rüyada naziat suresi görmek
dinlemek veya ondan bir parçayı okuduğunu görmek ticarette bol nasipli olmaya işaret eder.. Ve sanatta faydaya kalpte bulunan şüphe ve ihanetten kurtulmaya işarettir. ..

rüyada nebe-suresi görmek
rüyada nebe suresini dinlemek veya ondan bir parçanın okuduğunu görmek rüya sahibinin iyilikle bilinmesine iyilikle övgü görmesine ve Allahın o kimseyi topluma karşı sevdirmesine delalet eder. Rüya ..

rüyada necm suresi görmek
Rüyada necm suresi dinlemek Rüyada necm suresini veya ondan bir parçayı okuduğunu veya kendi üzerine okunduğunu görmek; Allah yolunda savaş verecek ve bu kutlu yolda can verecek bir çocuğa sahip olma ..

rüyada neml suresi görmek
rüya sahibinin kendisini meşhur edecek bir ilme işarettir. O kimse mülk anlayış ve rütbe ile de rızıklanır. Cafer-i Sadik’a (RA) göre; Neml suresini rüyasinda okuyan veya dinleyen kisinin mali mü ..

rüyada nikah görmek
Farz olan ibadetlerden birini yerine getirmeye hayatın bir düzene girmesine sorumluluk ve her türlü kötülükten emniyete Bilmediği bir kadınla nikahlandığını görmek dini emirlere sımsıkı sarılmaya; ..

rüyada nine görmek
Temiz yüzlü sevimli nine görmek hayırlı ve sevinçli habere iman güzelliğine delalet eder. Rüyada nine görmek rüyaların en hayırlılarından biridir. Büyük bir neşe sağlık ve varlık kaynağı olarak y ..

rüyada nisa suresi görmek
emirleri içerir. Kelime anlamı bakımından arapça kadın demektir. Rüyada Nisa suresini veya ondan bir parça okumak rüya gören kişinin ömrünün sonunda geçinemiyeceği bir hanımla kadınla evlenmesine de ..

rüyada nişan görmek
madalya türü nişanı görmek yahut bunu göğsüne takınmak makam ve mevkiye şeref ve itibara; Bir hayvanda yahut başka bir şeyde bir nişan (belirti alametĞi farika) görmek görülen şeyde meydana gelece ..

rüyada nişanlanmak görmek
Rüyada tanımadığınız birisiyle nişanlanmak iyi bir haberle karşılaşacağınızı gösterir. Nişan bozulması ise rüya tabirlerince pek hayra yorulmaz. Rüyada tanımadığınız birisiyle nişanlanmak güzel bir ..

rüyada noter görmek
Noterde sözleşme yapmak geçmişe ait iyi ve kötü işlerden üzüntü duymaya alım- satıma sözleşme yapılacak şeylere ve bazı kimselere karşı vaatta bulunmaya delalet eder. Rüyada noter görmek pek iyiy ..

rüyada nun suresi görmek
kitabet ve belagatle rızıklanmaya akla ilme ve güzel ahlaka işaretle delalet eder. ..

rüyada nur suresi görmek
iyilikle emretmeye kötülükten nehyetmeye Allah için sevmeye ve Allah için düşmanlığa işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada Nur suresini okudu­ğunu gören kimsenin Allah kalbin ..

Kaynak: Editör: CEMAL ÇAVDAR
 
Etiketler: RÜYA, TABİRLERİ, (M-N),
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ? -İYİ-
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ? -KÖTÜ-
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
90
77
1
3
29
33
2
Fenerbahçe
85
85
1
4
27
32
3
Trabzonspor
55
56
12
4
17
33
4
Beşiktaş
51
44
12
6
15
33
5
Başakşehir
49
44
12
7
14
33
6
Rizespor
48
43
13
6
14
33
7
Kasımpasa
46
55
13
7
13
33
8
Alanyaspor
45
43
10
12
11
33
9
Antalyaspor
45
38
10
12
11
33
10
Sivasspor
44
38
10
11
11
32
11
A.Demirspor
41
49
10
14
9
33
12
Samsunspor
39
37
14
9
10
33
13
Ankaragücü
37
40
12
13
8
33
14
Kayserispor
37
37
13
10
10
33
15
Konyaspor
36
34
13
12
8
33
16
Gaziantep FK
34
37
17
7
9
33
17
Hatayspor
33
37
14
12
7
33
18
Karagümrük
33
37
16
9
8
33
19
Pendikspor
30
37
17
9
7
33
20
İstanbulspor
16
26
22
7
4
33
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

<a href="http://www.sanalbasin.com/?ref=32742" id="hash-281d39bb99f4965803bcaabf4d3ed6a2a1d2a9cc" title="Bu site sanalbasin.com üyesidir" target="_blank"><img src="http://www.sanalbasin.com/dcms-themes/sanalbasin/img/sanalbasin_uyesidir.png" alt="sanalbasin.com üyesidir" /></a>

Haber Yazılımı
https://analytics.google.com google.com, pub-9571804635888040, DIRECT, f08c47fec0942fa0