Haber Detayı
24 Aralık 2020 - Perşembe 17:30
 
RÜYA TABİRLERİ (T)
BÜYÜK RÜYA TABİRLERİ ( T HARFİ)
RÜYA TABİRLERİ Haberi


T Sözlüğü


rüyada tabanca görmek
yasamında yuksek makamlara yukselir. ruyada tabanca kullanmak bir iftiraya ugrayacagınıza yorumlanır. tabanca satın almak birilerinin sizin dedikodunuzu yapacagını belirtir. tabanca temizlemek bir ..

rüyada tabut görmek
yol hazırlığına; bazen üzüntü ve uğursuzluğa. Tabut içinde olduğunu görmek saltanata zafer bulmaya muradına ermeye kaybolanın bulunmasına. Tabut verilmesi ilme güzel huya ve kar eden işlere delal ..

rüyada taha suresi görmek
Rüyada Taha Suresini okuduğunu görmek hayra işarettir. Rüyada Taha suresini veya ondan bir parçayı okuduğunu görmek çok sevaba düşman üzerine galip gelmeye hesabın kolaylasacağına işarettir. İbn ..

rüyada tahrim suresi görmek
Cafer sadık(radıyallahü anh) ve İbn-i fudalenin de dediği gibi kendisine ve malına zarar veren bir kadınla imtihan edilir akıbetinde pişmanlık yaşar ancak hayır ile sonuçlanır. Haramlardan kaçınır. K ..

rüyada talak suresi görmek
bir dostundan zarar görerek üzülür borç için kadınlarla tartışır. Eşiyle arası açılır. Bir çok kadınla evlenir ve sonra boşar. Malında mülkünde karısı yüzünden zarara uğrar. Bir başka rivayete göre ..

rüyada tapu görmek
evli iseniz ya bir mülk veya bir çocuk sahibi olacağınıza delalet eder. Diğer bir rivayete göre de: Rüyada tapu görmek sıkıntı zamanlara ve tedirginlik yaşayacağınız bir döneme delalet eder. ..

rüyada tarhana görmek
o kimsenin tasa ve sıkıntıya maruz kalmasına işaretle delalet eder. Çok büyük ve temiz pak bir kısmettir. Rüyada tarhana haricinde görmüş olduğunuz diğer nesnelerin de tabirlerine bakabilirsiniz. ..

rüyada tarih görmek
Rüyada Tarih görmek ne demektir? Rüyada görülen tarihlere çok dikkat etmek gerekir. Bu belirli bir zamanı işaret eder. Ayrıca tarihi oluşturan tüm sayılar ayrı ayrı da yorumlanır. Tarih görmek rüyalar ..

rüyada tarla görmek
ekim ve dikimi yapılan şeylere. Tarla kişinin karısına. Tarlanın güzelliği eşin ve rızkın güzel olmasına onda görülen eksiklikler kazanç ve geçimde görülen sıkıntılara delalet eder. Rüyada görülen t ..

rüyada tatil görmek
işlerinizin yoğunluğu nedeniyle çok yorgun olduğunuzu dinlenmeniz gerektiğine işaretle delalet eder. Güzel imkanlar huzur veren şeylerdir. Rüyada görülen tatil işsizlik ve tembelliğe işarettir. ..

rüyada tatlı görmek
dinde ihlasa üzüntü ve kederden kurtulmaya yolculuktan dönmeye hastalıktan şifa bulmaya bekarın evlenmesine ilim ve tövbe etmeye işarettir. Rüyada tatlı yemek şifaya işarettir. Kısmettir. ..

rüyada tavşan görmek
gizlenmesi lazım olan bir sırra yorumlanır. Tavşan avlamak endise ve suphe içinde bir zamanın yasayacagınıza isarettir. Rüyada yavsan satmak satın almak veya yemek saglık durumunun hafif bir hasta ..

rüyada tavuk görmek
kadın hizmetçiye. Tavuk kanı akıtmak bir cariyeyle cinsi münasebette bulunmaya Kadının tavuk kanı akıtması misafir gelmesine. Tavuk bazen asil ve neşeli yahut çocuk sahibi bir kadına yahut hazmı kol ..

rüyada tebbet suresi görmek
Kuran-ı Kerim'in 111. suresidir. ..

rüyada tecavüz görmek
İnsanın kendi yetki ve sınırlarını aşması azgınlığa işaret eder yaptığı zulüm ve kabul edilemez olaydan dolayı göreceği cezaya delaletle işaret eder. Ayrıca Bakınız: Zina; Rüyada tecavüze uğramak a ..

rüyada teğabun suresi görmek
yeniden di­rilmeye yakinen inanır. Bazı tabirciler” o kişi ani ölüme maruz kalmaz ve kıyamet gününün korkularından emin olur” demişlerdir. Bazı tabirciler” hidayet üzere olur “demişlerdir. Bazı tabir ..

rüyada teke görmek
dini sağlam ve itibar sahibi kimseye delalet eder. Rüyada keçinin erkeğini görmek görünüşte heybetli ihtiyar ve ahmak bir kimseye işarettir. Bazen de dini sağlam ve şanı yüce bir kimseye işarettir. ..

rüyada telefon görmek
size birinden miras kalacağına ya da yüksek bir makama yükselmeye yorumlanır. Rüyada telefon her türlü konuda yardımcı biridir. Telefonun çalması işin hemen biteceğine işarettir. Rüyada telefonla ko ..

rüyada teleskop görmek
Garip haberlere ve ortaklık sonucu elde edilecek başarılara delalet eder. Rüyada teleskopla ay ve yıldızlara bakmak; yüksek bir makama yükselmeye ve yüksek makamdaki insanlarla güzel sohbete yorumlan ..

rüyada televizyon görmek
iletişim ve haberleşme araçları haylazlığa işaret eder hazıra konmaya ve yüzeysel ve dünyevi ilgi ve alaka alanlarına dünya ve olup bitenler hakkında gereksiz derecede hassas olmaya delalet eder. ..

rüyada tencere görmek
kuvvete düşmana galip gelmeye kadına Tencere bazen hastaya tahsildara vergi memuruna bakan yahut yargıca. İçinde çorba yemek yahut et bulunan tencere ağız tadı ile yenilecek hayırlı rızka dela ..

rüyada tentene görmek
oya işleme olarak da bilinir halk arasında buna tentene denmektedir. Rüyada tentene örmek yada rüyada birinin tentene örmesini görmeniz hasımlarınızın sizin başınıza bir bela açmaya hazırlandığın ..

rüyada terlik görmek
basit bir rahatsızlık geçireceğinize fakat çok tarafından iyileşerekişinize devam edeceğinize delalet eder. Rüya da terlik görmek mutluluk verecek haberler alacağınıza yorumlanır. Bu rüyayı gören ..

rüyada tesbih görmek
bir kişinin rüyasında Allah ın adını tekrarlayarak tesbih çektiğini görmesi o kimsenin kader ve üzüntülerinden kurtulacağına tutacaüı bütün işlerinde başarı göstereğine ve muradına ereceğine işaret ..

rüyada teyze görmek
Rüyanızda teyzeniniz görürseniz Birçok eleştiri alacaksınız demektir. Rüya da teyzesini gören kişi çok güzel bir rüya görmüstür. Bu rüya beklenmedik bir kişiden size miras olarak çok büyük miktarda pa ..

rüyada tıkamak görmek
Rüyada herhangi bir deliği tıkayıp sıvının yada bir suyun akmasını engelleyen insan parasının çarçur olmasını engelleyecek demektir. Rüyanızda kulak tıkamak gördüyseniz bu tabiri arayabilirsiniz. ..

rüyada tırnak görmek
bu tabir rüyada tırnak kesmek rüyada tırnak çekilmesi veya rüyada tırnak kırılması olarakda aranmaktadır Rüyada tırnak görmek gören için güç ve kuvvete ve varsa düşmanı ona karşı zafer kazanaca ..

rüyada timsah görmek
onun çok tehlikeli düşmanlara sahip olduğuna işarettir. Eğer timsah sizi ısırdıysa yasamınız tehlike içindedir demektir. timsahı öldurmek dusmanlarınızı alt edeceginize yorumlanır. gizli dusmanları ..

rüyada tiyatro görmek
Rüyada sahnede ya da tiyatro oyununda oynamak genç bir erkek için çok istediii bir seyi elde edeceğine delalet eder. Orta yaşlı birisi için ise yakında birisiyle arkadaşlık edeceğine yorumlanır. Gen ..

rüyada toka görmek
Rüyada toka görmek neye yorumlanır. Rüyasında toka gören kişi bekar ise evleneceğine veya nişanlanacağına delalettir. Evli ise bir konuda anlaşmaya varacağına işaret eder. Rüyada toka görmek hayırlı ..

rüyada tokat görmek
Kişi tokat atarsa çok güçlenecek ve iyilik yapacak demektir. Tokat yerse yardım alacak demektir. Rüyada birisine bir tokat attığınızı görmek onun yalnız bir yolda olduğuna ve onu bu yoldan alıkoymak ..

rüyada toplu iğne görmek
aslında pek önemli olmayan üzücü olaylara işarettir. Rüyada toplu igne görmek iyilige yönelmeye isarettir. Yaninda çokça toplu igne bulundugunu veya satin aldigini gören kimse hayra erisir. ..

rüyada toprak görmek
rızka ziraate açlık ve tokluğa. Temiz ve güzel toprak üzerine oturmak mutluğa ve yardım görmeye. Toprak bazen din hususunda şüpheye düşmeye yahut insanın varacağı son yere. Hastanın toprak kazması ..

rüyada topuk görmek
sağlamlığı ve ayakta bulunan önemli fonksiyonu ile bilinir. Topuksuz sağlıklı bir yürüyüşün gerçekleşmesi mümkün değildir. Rüya topuğun bu önemli özelliği ile yorumlanmalıdır. Rüyada topuk görmek ..

rüyada torba görmek
banka yada banka gibi hizmet veren biryere bir kişiye para bırakmaya yada vermeye işaret eder. Rüyasında torbadan birşeyler boşalttığını görmek boşuna para harcamaya parayı yada malı ziyan et ..

rüyada tornavida görmek
Rüyada tornavida görmek ne anlama geliyor? Tornavida rüyaları genelde sorunları olanlar için yardım alınacak kişidir diye tabir edilir. ..

rüyada tosbağa görmek
yavaşlığı ve sağlam kabuğu ile bilinen bir hayvandır. Rüyada tosbağa görmek dünya işlerinden el-etek çekmeye Allaha yönelmeye kendini Allaha ibadete vermeye işarettir ve ve ilim ehli bir kimseye iş ..

rüyada tosun görmek
ineğin yetişkin olan erkeğine denir. Tosun duruşu itibariyle cüsseli bir hayvandır. Rüyada tosun görmek ile ilgili detaylar aşağıdaki gibidir: Rüyada sarı tosun görmek hastalığa işaret olduğu gibi ..

rüyada tövbe suresi görmek
Rüyada Tövbe suresini veya ondan bir ayeti okuduğunu yahut üzerine okunduğunu görmek; salih kimseleri sevmeye dinini ıslah etmeye ve fitneden uzak kalmaya işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh ..

rüyada traktör görmek
bereket ve bolluğa. Lastikleri aşınmış ve kullanılmaz durumdaki traktör güçsüzlüğe ve işsizliğe ve kuraklığa delalet eder. Rüyada traktör görmek çiftçi için bereket ve bolluğa diğer insanlar için d ..

rüyada tren görmek
bir kişinin rüyasında bir trenin bozularak yolda kaldığını görmesi; o kimsenin hafif bir hastalığa yakalanacağına bir kimsenin yolda bir tren kazası ile karşılaştığını görmesi; o kimsenin başkaların ..

rüyada tuğla görmek
tuğla barınma veya iş için inşaa edilen yapıların düzgün bir şekilde yükselebilmesi için belirli ölçülerde yapılmış sertleştirilmiş kum veya kompozit bloklardır. Aynı zamanda tuğla yapıların yağmur s ..

rüyada tur suresi görmek
buluğa varma­dan önce ölür.” Denilmiştir. Bazı tabircilerde “salih amelle Allah Tealaya yakınlaşır ya da mübarek bir kadınla evlenir.” demişlerdir. Tur suresini rüyasında görüp okuyan veya okuyanı d ..

rüyada tuvalet görmek
rahatlık fikir temizlik ve yalnızlık evidir. Rüyada tuvalet görmek rüya sahibinin aile balkının keder vesıkıntılarına çalışıp gayret göstermesine ve onların nafakalarını kısmasına işarettir.Bazen ..

rüyada tünel görmek
üzüntülü ve tasalı geçen günlerin sona erileceğine feraha ve huzura kavuşulacağına işarettir. Yani tünel içinden trenle geçmek sıkıntılı geçen günlerin sona ereceğine rahata ve huzura kavuşacağ ..

rüyada türban görmek
hanımın kocasıdır. Başörtüsünün genişliği kocanın müsamahasına ve halının iyiliğine sıkılığı malının çokluğuna beyazlığı da kocanın din ve rütbesine işaret eder. Rüyada baş örtüsü görmek rüya sahib ..

rüyada türbe görmek
rüyada türbeye girmek ne anlama gelir Rüyada türbe görmek körcahil ve kafası çalışmayan kişilerle alakayı kesmeye kötülüğü ve çirkinliği velvele çıkarmayı bırakmaya musibetlerden kurtulmaya tövb ..

Kaynak: Editör: CEMAL ÇAVDAR
 
Etiketler: RÜYA, TABİRLERİ, (T),
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ? -İYİ-
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ? -KÖTÜ-
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
90
77
1
3
29
33
2
Fenerbahçe
86
87
1
5
27
33
3
Trabzonspor
55
56
12
4
17
33
4
Beşiktaş
51
44
12
6
15
33
5
Başakşehir
49
44
12
7
14
33
6
Rizespor
48
43
13
6
14
33
7
Kasımpasa
46
55
13
7
13
33
8
Alanyaspor
45
43
10
12
11
33
9
Sivasspor
45
40
10
12
11
33
10
Antalyaspor
45
38
10
12
11
33
11
A.Demirspor
41
49
10
14
9
33
12
Samsunspor
39
37
14
9
10
33
13
Ankaragücü
37
40
12
13
8
33
14
Kayserispor
37
37
13
10
10
33
15
Konyaspor
36
34
13
12
8
33
16
Gaziantep FK
34
37
17
7
9
33
17
Hatayspor
33
37
14
12
7
33
18
Karagümrük
33
37
16
9
8
33
19
Pendikspor
30
37
17
9
7
33
20
İstanbulspor
16
26
22
7
4
33
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

<a href="http://www.sanalbasin.com/?ref=32742" id="hash-281d39bb99f4965803bcaabf4d3ed6a2a1d2a9cc" title="Bu site sanalbasin.com üyesidir" target="_blank"><img src="http://www.sanalbasin.com/dcms-themes/sanalbasin/img/sanalbasin_uyesidir.png" alt="sanalbasin.com üyesidir" /></a>

Haber Yazılımı
https://analytics.google.com google.com, pub-9571804635888040, DIRECT, f08c47fec0942fa0