Haber Detayı
24 Aralık 2020 - Perşembe 17:21
 
RÜYA TABİRLERİ (J-K)
BÜYÜK RÜYA TABİRLERİ ( J -K HARFİ)
RÜYA TABİRLERİ Haberi


J Sözlüğü


rüyada jandarma görmek
Zabıta Asker. Rüyasında jandarma gören kişiyi çok yakın zamanda büyük bazı uğraşlar bekliyor demektir. Ancak böylesine bir rüyayı gören kişi uğraşlarının sonunda kesin bir başarıya ulaşacaktır. Rü ..

rüyada japon görmek
kısa boylu ve çalışkan insanlardır. Rüyada japon birini görmek bu gerçeklere göre yorumlanır.. Rüyada japon gören kişi henüz evlenmemişse hayatını sadık bir kimse ile devam edeceğine yani sadık b ..

rüyada jet görmek
çok kısa zamanda bir işte kıskanılacak bir başarıya ulaşacak demektir. Rüyada bir jete bindiğinizi veya onu uçarken gördüyseniz büyük başarılara imza atıp çevrenizdeki insanlar tarafından kıskanıla ..

rüyada jeton görmek
bazı aygıtların çalışabilmesi için peşin ödeme yöntemi ile satın alınan veya dağıtılan bir araçtır. Rüyada jeton görmek bu hakikate göre yorumlanmıştır. Jeton yakın bir yere deniz yada kara yolu ile ..

rüyada jilet görmek
çoğunlukla çelikten imal edilen ince traş aletidir. Kısaca kişisel temizlik veya kesme işlemleri için kullanıldığını söylenebilir rüyanız bu detaylar doğrultusunda yorulanmıştır. Rüyada jilet görme ..

rüyada jöle görmek
güzel renkli jöle kısmettir. Rüyada jöle varlıkla yorumlanır. Rüyada jöle yediğinizi görmek sağlığınızın yerinde olduğuna jöle yaptığınızı görmek sağlık kontrolü için bir hastaneye gideceğinize j ..

rüyada jübile görmek
azim ve iradenin taçlanmasına pratikten teoriye dönmeye ve böyle hizmet etmeye delalet eder. Kişinin yabancı çevreye gireceğine işaret eder. Rüyada jübile görmek hediye ile yorumlanır. Rüyada çocuğu ..

rüyada jüpiter görmek
bu gezegeni rüyada görmek hakkında rüya yorumu içerir. Rüyada jüpiter gezegeni görmek devlet başkanının yardımcısına ve maliye bakanına işaret eder. Jüpiterin ayla birlikte görülmesi alış verişe ..

rüyada jüri görmek
bir oylama yada seçim yapan kişi veya kişi grubuna denir. Jüri Bir maksat için toplanan jüri mensuplarını görmek işi akşamdan tamamlayan gizli kapılar ardında karar alıp bunu alenen açıklayan b ..

 

K Sözlüğü


rüyada kabus görmek
başarısız olacaksınız. Boğazınıza da dikkat edip abur cubur yemezseniz iyi edersiniz. Kabuslar normal rüya sayılmazlar ve yorumlanmazlar.Rüyada yataginizdan bir kabus görerek uyandiginizi görmek is ..

rüyada kaf suresi görmek
ilme hayır kapılarının açılmasına ve rızkın genişliğine işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada Kaf sûresini okudu­ğunu gören kimsenin rızkı genişler. Nablusi (rahmetullahi al ..

rüyada kafirun suresi görmek
okumak veya ondan bir parçayı okuduğunu görmek; Dininin ve imanının sağlam olmasına gerçek imana işaret eder ayrıca kâfirun suresi imansızlara karşı savaş etmeye delalet eder. ..

rüyada kamer suresi görmek
hapsedilir ve hapisten çıkar. Allah Teala onu kötü kişilerin kötülüklerinden muhafaza eder. Kıyamet gününde de yüzü ayın ondördü gibi parlak gelir. Bazı tabir-ciler “şüpheden uzaklaşır. Dini hayatını ..

rüyada kan görmek
savaş ve felaket haberi olarak yorumlanır. hayal kırıklıgına ugrayacak ve uzuntulu gunler yasayacaksınız demektir. arkadaslarınıza dikkat edin demektir. kan aldırmak dinlenmeniz gerektigine yorumlan ..

rüyada kapı görmek
rüyada kapı açmak kapıdan geçmek neye yorumlanır. Kapı bi yerden başka bir yere geçmek için kullanılan geçitlere denir amacı giriş ve çıkışların kontrol edilmesini sağlamaktır. Giriş yoğunluğuna gör ..

rüyada kaptan görmek
Rüyada kaptan iyiye yorumlanır. İşler iyileşecek kazanç düzelecek demektir. Hayaliniz olacak anlamındadır. Eğer rüyayı kadınsa çevresine kıskanç insanlarla dolacağı ve birçok düşmanı olacağına işare ..

rüyada kar görmek
kar rüya tabirlerini öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki rüya tabirini dikkatlice okuyup bulunduğunuz mevsime göre olan yorumlar ile ilgileniniz. Rüyada kar görmek sıhate kavuşmaya hastalıklardan iy ..

rüyada kardeş görmek
Erkek kardeş mal ve dünyalıkta ortaklığa yahut kerdeşin içinde bulunduğu durumuna Kızkardeş kişinin kendisinden şefkat ve ilgi bekleyen bir yakınına yahut kardeşi varsa onun durumuna delalet eder. R ..

 

rüyada karınca görme

kakrabaya mal ve nimete yahut yolculuk ve ayrılığa; Karıncanın uçarak evden uzaklaşması ev halkından birinin gurbete gitmesine Çok karınca orduya kalabalık insan topluluklarına yahut mal ve nimete ..

rüyada karpuz görmek
Karpuz satın almak yeni bir işe para yatıracağınıza; karpuz kesmek kötü haber almaya; karpuz yemek dedikodunuzun yapılacağına yorumlanır. Tarladan karpuz almak bir akrabalarını ya da arkadaşlarını ..

rüyada kartal görmek
güzel bir adla anılmaya övgüye ve memuriyete; Kartal ülkenin melikine eve bir kartal konması devlet kuşu ve talihli günlere Kartalı sevk ve idare etmek yahut ona binerek uçmak şeref ve yüceliğe K ..

rüyada kasa görmek
Elinize ya toplu para geçeceğine ya da elinizden toplu para çıkacağına yorumlanır. Elinize ya toplu para geçeceğine ya da elinizden toplu para çıkacağına yorumlanır. Rüyada bir kasa gördüyseniz aşk ..

rüyada kasap görmek
Mal taksimi yapan kimseye yahut Azrail aleyhisselama üzüntü ve kederden kurtulmaya mahkumun kurtulmasına; Kasabın bıçağını almak kuvvet ve kudrete Kasap bazen kan dökücü kimseye hastalıktan sonra ..

rüyada kasas suresi görmek
rüya sahibinin Allah tarafından bir yerde imtihan edilmesine helal mal ilim ve idrakle rızıklanmaya işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada Kasas suresini oku­duğunu gören kim ..

rüyada kaş görmek
rüya tabirleri kaş yorumu: Kaş gözün hemen üstünde olan yüze genel olarak estetik bir görüntü katan ama aslında güneş ışınların kırmaya yarayan tüy topluluğudur. Rüyada kaş görmek bu esaslara dayalı ..

rüyada kavga görmek
Rüyada kavga etmek uzun yaşayacağınızı ve iş hayatında başarılı olacağınızı ifade eder. Dünya islerinden bir is için biri ile kavga ettigini gören geçim için gayret eder. Bu kavgada yenilen istedig ..

rüyada kaza görmek
fakat bunu size bağlı bulunan bir başka dostunuzun önüne geçerek bu ya yi kapatacağına yorumlanır. rüyada kan çıkmadıgı taktirde kaza iyiye yorulur. kaza yasamda iyi degisiklik demektir. basına bi ..

rüyada kedi görmek
o kişi hastalanır uzun süre hasta yatar. Kendisinin kedi şekline dönüştüğünü görmek kötü işlerden geçimini sağlamak demektir. Kedi İnsanın hizmetçisi yahut koruyucusuna; insana hem zararı hem yarar ..

rüyada kefaret görmek
kefaret niyetine yaptığı şeyleri görmek borçlarını ödemek için yeterli maddi manevi güce işaret eder.. Rüyada kefaret gören kişi varsa borcunu ödemeye gücü yetecek demektir. Rüyada kefaret verdig ..

rüyada kehf suresi görmek
uzun ömre güzel hale bol rızka işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada Kehf suresini okudu­ğunu gören kimse isteklerine kavuşur ömrü uzun olur o kadarki yaşamaktan bıkar ve öl ..

rüyada kevser suresi görmek
çok fazla kurban eda etmeye zengin olmaya ve dünya ile ahiret hayatında güzelliklere ve hoş bir durumda olmaya delalet eder Kevser suresi gören kişinin hiç çocugu olmaz. Büyüklerden yardım ve ..

rüyada kolye görmek
sevilen bir kimse olduğunuzu işaret eder. Birsine kolye hediye etmek aşık olacağınıza yorumlanır. Bir kadının rüyada gördüğü kolye önün süs eşyası meydana gelecek kız çocuklarıdır. Eğer kadının ..

rüyada koyun görmek
şerefli ve saygıdeğer bir kadına; ganimete çocuğa hayırlı ve bereketli mala Koyun peşinde gitmek bir kadının ardı sıra gitmeye Koyun sağmak ya da etini yemek hayra ermeye rızık ve nimete Koyun ..

rüyada köpek görmek
ne anlama gelir? Rüyada kendinize bir tane köpek satın aldığınızı görmek sizin toplum ile güzel sohbetler içerisinde bulunmanıza delalet eder. Rüyada köpek ısırdığını örmek ise bir dostunuz vesiles ..

rüyada kör görmek
o kimsenin bir mirasa konacağına kişinin rüyasında kör bir adamın elinden tutarak bir yerden geçirdiğini görmesi o kimsenin düşmanlarından kendisi hakkında düşüncelerini anlayarak durumunu buna göre ..

rüyada kötülük görmek
Kötülüğü Menetme.) Kötülük yapan kişinin sahte arkadaşlar ve düşmanlar tarafından kuşatılacağı anlamına gelir. Tam tersi iyilik olarak yorumlanır. Rüyada bir kisiye kötülük ettigini görmek kendi son ..

rüyada kuran görmek
iyiye yorumlanır.. İyiliklerin güzelliklerin ve mutlulukların işaretidir. Çok güzel bir rüya olan Kuran görmek rüya görenin Allahü Teala tarafından korunduğunun işaretidir. Hasta bir kimse rüyasın ..

rüyada kuran-ı kerim görmek
mirasa emanete hüküm ve kuvvete helal rızka; aydınlık ve dosdoğru istikamete dünya ve ahirete ait bütün meselelerin bağlı bulunduğu kanun ve prensiplere işaret eder.. Kuran bazen bağ ve bahç ..

rüyada kurban kesmek görmek
borçlu ise borcunu ödeyeceğine ve servet sahibi olacağına eğer istiyorsa hacca gideceğine hasta ise iyileşeceğine yorumlanır. Hasta kurban kesen ölür. ..

rüyada kurt görmek
kurt neye delalet eder ve neye dikkat etmemiz gerekir.. Kurt görmek zalim hain yalanci bir amir tabir olunur. Kurt eti haram mala sütü ise korku ve endiseye isaret eder. Kirmaniye göre; rüyasin ..

rüyada kuzu görmek
İbni sîrin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada kuzu anne babasına itaatkâr erkek çocuğa delalet eder. Kendisine kuzu hibe edilen kimsenin hanımı hamile ise erkek çocukla müjdelenir. Rüyada büt ..

rüyada kürtaj görmek
rüyayı gören kadının yanlış bir karar almak üzere olduğunun da habercisidir. Rüyada kürtaj yaptirdigini gören bir kadinin kocasinin emaneti olan namusuna dil uzatacak kimselerle arkadas olmasina ve ..

Kaynak: Editör: CEMAL ÇAVDAR
 
Etiketler: RÜYA, TABİRLERİ, (J-K),
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ? -İYİ-
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ? -KÖTÜ-
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
90
77
1
3
29
33
2
Fenerbahçe
86
87
1
5
27
33
3
Trabzonspor
55
56
12
4
17
33
4
Beşiktaş
51
44
12
6
15
33
5
Başakşehir
49
44
12
7
14
33
6
Rizespor
48
43
13
6
14
33
7
Kasımpasa
46
55
13
7
13
33
8
Alanyaspor
45
43
10
12
11
33
9
Sivasspor
45
40
10
12
11
33
10
Antalyaspor
45
38
10
12
11
33
11
A.Demirspor
41
49
10
14
9
33
12
Samsunspor
39
37
14
9
10
33
13
Ankaragücü
37
40
12
13
8
33
14
Kayserispor
37
37
13
10
10
33
15
Konyaspor
36
34
13
12
8
33
16
Gaziantep FK
34
37
17
7
9
33
17
Hatayspor
33
37
14
12
7
33
18
Karagümrük
33
37
16
9
8
33
19
Pendikspor
30
37
17
9
7
33
20
İstanbulspor
16
26
22
7
4
33
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

<a href="http://www.sanalbasin.com/?ref=32742" id="hash-281d39bb99f4965803bcaabf4d3ed6a2a1d2a9cc" title="Bu site sanalbasin.com üyesidir" target="_blank"><img src="http://www.sanalbasin.com/dcms-themes/sanalbasin/img/sanalbasin_uyesidir.png" alt="sanalbasin.com üyesidir" /></a>

Haber Yazılımı
https://analytics.google.com google.com, pub-9571804635888040, DIRECT, f08c47fec0942fa0