Haber Detayı
24 Aralık 2020 - Perşembe 17:28
 
RÜYA TABİRLERİ (P-R)
BÜYÜK RÜYA TABİRLERİ (P -R HARFİ)
RÜYA TABİRLERİ Haberi


P Sözlüğü


rüyada para görmek
kişinin rüyasında herhangi bir yolda giderken para bulduğunu görmesi; o kimsenin elinden bir miktar para çıkacağına delalet eder. Rüyada para almak:vermek veya tomarla para görmek iyi şans ve zen ..

rüyada parti görmek
Rüyada henagi bir siyasi partiye gittiğinizi gördüyseniz yakında birtakım sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz demektir. Rüyasında bir partiye üye olan kimse hareketlerine dikkat etmeli kontrol ..

rüyada pasaport görmek
işlerinizde bazı sıkıntıların olacağına yorumlanır. Rüyada pasaport çıkarmak veya görmek uzun bir yolculuğa çıkmaya işarettir. Rüyanızda kendinize bir pasaport çıkartarak bir geziye hazırlandığ ..

rüyada paten görmek
Sonu gelmeyecek karışık tatsız iştir olarak yorumlanır. ..

rüyada patron görmek
çok çalıskan ve enerjik bir insan oldugunuza yorumlanır. Bu rüya iş değistireceğinizi de işaret eder. Rüyada patron görmek işsiz için işe girmeye işarettir.Kendisinin patron olduğunu gören kims ..

rüyada pırlanta görmek
mağrur ve niteliksiz kadına delalet eder. Rüyada elmas ve pırlanta yüzük takmak ise yukarıda belirtilen özelliklerde bir kadın ile evlenmeye işarettir Elmas veya pırlanta ile süslenmiş takı erkek iç ..

rüyada pire görmek
zayıf ve miskin kimseye zayıf düşmanlara ya da Allahın c.c. askerlerine; Pire ısırması düşük yaratılışlı kimselerden gelecek üzüntü ve kedere ya da eline mal geçmesine Pire bulmak elinize mal geç ..

rüyada piyango görmek
kaybetmek üzüntüye; Her çeşit müşterek bahis boş kuruntulara ve üzüntüye işaretle delalet eder. Rüyada Miili Piyangodan kazandığını görmek hiç beklenmedik çok hayırlı bir servete; eğer kazanılmazsa ..

rüyada poker görmek
Rüyada poker görmek manası anlamı yorumu nedir? Rüyada görülen poker Paranızı çok hesapsız harcamanızın sonucunda sıkıntıya düşeceksiniz demektir. Rüyada poker oynamak görmek büyük bir maddi ve manev ..

rüyada polis görmek
bir kamu görevlisidir ve güvenlik gücüdür. Rüyada polis görmeyi bu noktadan değerlendirmekte fayda var. Rüyada polis görmek Azrail(dört büyük melekten ölüm meleği) ya da şiddet ve kedere delalet ede ..

rüyada portakal görmek
temiz yaratılışlı hoşsohbet insanlara iyilik yapmayı seven bir kimseye delalet eder. Rüyada portakal görmek çok güzel haber alınacağına ve aşk hayatında başarılı olacağına yorumlanır. İri bir port ..

rüyada postacı görmek
davet sahibi bir kimseye haber getiren kimseye hayra çalışan gayret ehli bir insana delalet eder. Rüyada postacıdan mektup almak kendisiyle birisinin alay edeceğine; posta kutusundan veya elden me ..

rüyada prens görmek
çok saygin bir kimse tarafından davet edileceginize ve bu davet sonunda çok faydalanacaginiza delalet eder. Rüyada prens görmek; nikaha işaretle delalet edilir. ..

rüyada prenses görmek
ileride yalnız kalmanıza neden olacaktır. Rüyada bir prensesle tanışmak sizi seven bir kimsenin iyiliğini göreceğinize mevkiinizin yükseleceğine erkekseniz kadınlardan kadın iseniz erkeklerden ço ..

rüyada protokol görmek
Rüyada protokol görmek ne anlama geliyor? protokol başarı olarak yorumlanır. Kişinin önemli birinden destek ve yardım alacağını da delaletle işaret eder. ..

rüyada puding görmek
Rüyada puding görmek ne şekilde yorumlanır? Rüyada görülen Puding kişinin hayal kırıklıklarına ve yaşamında başarısızlığa uğrayacağına delalet eder. ..

rüyada pudra görmek
Rüyada pudra görmek ne anlama geliyor? Pudra Bakınız: Yüz. Etrafınızda birtakım sahtekar ve yalancı insanlar var. Dikkat edin. Yüze sürülen pudra size çok güzel bir şekilde yakışırsa kişinin çok gizli ..

rüyada puro görmek
Rüyada puro görmek ne demektir? Rüyada görülen Puro ikiyüzlü bir insan olduğunuza işaretle delalet eder. ..

rüyada puro içmek görmek
etrafınıza kaşıi her işinizin yolunda olduğunu gösterdiğinizi hakikatte yani gerçekte işlerinizin hiçte umdugunuz şekilde yürümedigini kötüye gittiğini ve mutlaka bir desteğe ihtiyaç oldugunu göster ..

rüyada pusu görmek
o kişinin diğer bir başkasını aldatmaya çalışacağına işaretle delalet eder. Rüyada size pusu kurulduğunu görmek; iyi bir kişi olduğunuza ve bu nedenle çok dost kazanacağınıza kendinizi başkalarına p ..

rüyada pusula görmek
sevinçli haberler almaya işaretle delalet eder. Çevrenizdeki tecrübeli insanların tavsiyelerine uymanız gerektiğine işaret eder. Etrafınızdaki tecrübeli insanların tavsiyelerine uymanız gerektiğine i ..

rüyada put görmek
iyi konusamayan veya ahmak ya da dilsiz olan adamlara söhret mal sevgili koca çocuk vs. gibi insani mesgul eden ve Allaha ibadet etmeye mani olan seylere işarettir. Rüyada mahiyyetinde bir put ..

rüyada püskülcü görmek
Rüyada püskülcüyü görmek serre sek ve şüpheye işaret eder. Bazen de rüyada püskülcüyü görmek Ögretmene olmaya ve neslinin çoğalmasina delaletle işaret eder. ..

 

R Sözlüğü


rüyada rad suresi görmek
çok sevap kazanmaya düşmandan emin olmaya Allah katında makbul olmaya işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada Ra’d suresini okudu­ğunu gören kimse dualarında sebat eder ve erk ..

rüyada raf görmek
kötü şansın ve üzüntünün haberidir. Rafların dolu olması ise muradınıza ereceğinizi haber verir. ..

rüyada rahibe görmek
hristiyan inancına göre kilisede dini faliyetlerde bulunan ve dini eğitime yardımcı olan kadıngörevliye denir. rüya yorumunuz bu çerçevede değerlendirilmelidir. Rüyada rahibe görmek dünyanimet ..

rüyada rahip görmek
rüyayı gören kadınsa hamile kalacağına; erkekse işlerinde başarılı olacaksınız demektir. Rüyada rahip görmek iyi bir haberin alınacağına yorumlanır. ..

rüyada rahman suresi görmek
Allahın affına ve rahmetine ermeye ilme şer ve kötülükten uzak durmaya işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada Rahman sûresini okuduğunu gören kimse dünyadanimetlere ahirette ..

rüyada rakam görmek
çok para kazanacak demektir. Bakınız sayı numara ..

rüyada rakı görmek
sarhoşluğa sebep olması sebebiyle dinen içilmesi yasaklanmıştır rüyanızın yorumuda buna dayanılarak hazırlanmıştır Rüyada içkili bir yerde içmek eğlenmek çok ağır bir hastalık demektir. ..

rüyada renk görmek
canlı ve iç açıcı renkler; bir maceraya atılmaya koyu ve iç karartan siyahımsı renkler; geçmeyecek ve yorgunluğa çevirecek bir üzüntüye sarı renk; hastalığa kırmızı renk; hiddete mavi; sükunet ve ..

rüyada resim görmek
Altın ve gümüşten yapılmış resim dünyalığa isteklere varmaya. Sanat eseri hüviyetini almış değerlitablolardan birini görmek kıymetli bir hediye almaya. Manzara resimleri özellikle duvarda olursa inc ..

rüyada resim yapmak görmek
yaşamınızdan ve şu anki işinizden memnun olduğunuzun belirtisidir Bu rüyayı fakir birisi görmüşse hastalığa yorumlanır. Rüyayı gören zengin insan ise resim görmek iyi anlamdadır. Çevrenizdegerçek ..

rüyada resmi daire görmek
Rüyada bir resmi dairede bulunduğunuzu görmek hükümetle yani devlet ile aranızdaki bir işin olumlu sonuçlar vereceğine işaretle delalet eder. ..

rüyada resmi geçit görmek
geçenler eğer asker ise hayatının sükun ve rahat içinde geçeceğin işaret eder eğer öğrenci ise evhalkının kendisine itaatli ve sevecen kimseler olduklarına; itfaiye esnaf gibi kimselerin geçit r ..

rüyada ressam görmek
İlim ve hikmete güzel sanatlara mimariye dekorasyona geometriye ya da bu meslek sahiplerine;hanım ve çocuğa aşk ve hayranlığa. İtibar sahibi bir ressam görmek hak sözü dinlemeye görüş ve düşün ..

rüyada restoran görmek
eğerki restorant çok fazla kalabalık olan bir yer ise çok güzel hayirli bir işin içersinde olabileceğinize işaretle delalet eder. Çevrenizdeki bazı kişiler ile çok fazlası ile mücadele içersinde olab ..

rüyada revani görmek
zenginlik mutluluktur. Rüyada revani yemek uzun bir yolculuğa veya çok hayırlı bir haberişiteceğinize yorumlanır. ..

rüyada revir görmek
attığınız yanlış adımlar yüzünden bir çok zarara uğrayacağınıza ve geleceğinizin tehlike içinde olduğuna en kesin bir belirtidir. ..

rüyada revü görmek
eğlenceli ve neşeli mutlu günlerin çok uzakta olmadığına işaret eder bugünlerde çok yakındaiçinde bulunduğunuz buhranlı sıkıntılı anlamı artık bittiğine delaletle işaret eder. ..

rüyada rey görmek
Rüyada herhangi bir seçim için bir sandığa rey pusulası attığını görmek ailesi tarafından kendisinden istenen bir şeyi yerine getirmeye çalışacağına çocuklarının isteklerini yapmaya gayret edeceğine ..

rüyada rey vermek görmek
aynı zamanda oy vermek anlamındadır bunun için diğer rüya tabiri kelimesine bakabilirsiniz. Rey Vermek Bakınız: Oy Vermek ..

rüyada reyhan görmek
Uykusunda baharın güneşli havada bahçesinde reyhan görmesi; sağlık ve ferahlıkta bulunacağına ve çok güzel bir kadınla neşeli bir hayat süreceğine işarettir. Geçmişte kalan tatlı bir olay ve anıdır ..

rüyada rezalet görmek
sizi küçültmek için rakiplerinizin durmadan çaba harcadıklarına bu yüzden işlerinizde elinizden gelen her gayreti harcayarak onlara açık kapı bırakmamaya dikkatli olmanız gerektiğine yorumlanır. ..

rüyada rıhtım görmek
bir seyahate çıkacağınıza işarettir. Herşeyin yoluna gireceğine ve sıkıntıların geride kalacağınaişaretle delalet eder. Rüyada bir rıhtım kenarında bulunduğunu görmek yakında bir denizyolculuğgu y ..

rüyada rica görmek
Rüyada bir kimseye bir iş hususunda yada farklı herhangi bir durumda ricada bulunmanız bir işin başına geçip onu yöneteceğiniz ve sonunda başarılı olacağınız bir mesleğin sahibi mevkiine geleceğiniz ..

rüyada rimel görmek
Sağlığınızın bozulacağına işarettir. Kişinin isteyerek veya istemeyerek birini aldatıp kandıracağınaişaretle delalet eder. Rüyada rimel görmek yalancı düzenbaz bir kimse ile karşılaşacağınıza ve o ..

rüyada ringa balığı görmek
Rüyada ringa balığı yemek bir yakınınızdan hiç beklemediğiniz şekilde bir kötü söz işiteceğinize delaletle işaret eder. ..

rüyada risale görmek
Rüyada bir matbaada bir risale bastırdığını görmek uzaktan beklediği müjdeli bir haberi alacağına delalet eder. Bir risaleyi düzenlemeye çalıştığını görmek düşündüğü bazı işleri yapmak için plan ha ..

rüyada riya görmek
iş ortakları varsa aldatıldığına; halktan biri ise mahalle halkı tarafından yüzüne gülündüğü halde sevilmediğine; evde ev halkı tarafından hor görüldüğüne delalet eder. Bir başka rivayete göre de: R ..

rüyada riyakarlık görmek
yakın bir arkadaşı tarafından aldatılacak ve dolandırılarak kandırılacak demektir. ..

rüyada robdöşambr görmek
Güzel renkli temiz bir ropdöşambr kişinin kendisine iyi bakacak bir eş ile evleneceğine veya zengin olacağına işaretle delalet eder. ..

rüyada robdöşambr giyinmek görmek
başınızdan bir aşk macerası geçerek sonunda bu maceranın güzel bir düğün ve nikahla son bulacağına yeni bir ev açma zorunda kalacağınıza delaletle işaret eder. ..

rüyada robot görmek
bu günlerde işe aldığınız herhangi bir kimseden istediğiniz performansı alamadığınız için işlerinizin pek düzgün gitmediğine işaretle delalet eder. ..

rüyada roka görmek
Mevsiminde taze yeşil roka büyük paraya bolluk ve servete işaret eder. Rokanın üstüne sirke dökmek ise maddi zarar görmeye delalet eder. Rüyada roka yemek acı bir haber alacağınızı sandığınız bir ..

rüyada roket görmek
hayatta büyük çapta bir başarıya ulaşacağınızı gösterir. Rüyada roket görmek çok büyük başarıkazanacak ve mutlu olacağınız bir kişiyle güzel aşk yaşayacaksınız demektir. Roketin düşmesi ise işleri ..

rüyada rol görmek
size teklif edilen bir işi kabul edip etmemekte tereddüdünüz olduğuna işarettir. Rüyada kendinizi bir tiyatro sanatçısı olarak bir sahnede rol yapıyor göstermeniz üzerinize aldığınız bir işi yapamad ..

rüyada roma görmek
Rüyada Roma şehrinin görülmesi ilginç olan bir aşk hayatı yaşamaya aday birisi olduğunuzuanlamına gelir. ..

rüyada roman görmek
birincisi okuduğumuz kitabın türü olan roman diğeri ise millet olarak adlandirdiğimiz Roman lar vardır. Roman okumak eğer okunan roman doğu ve batının klasiklerinden ise ibret almaya hayatıderin ..

rüyada romatizma görmek
ne demektir? Romatizma eklem yerlerindeki oluşan ağrılar olarak biliriz ve bu ağrıların genelliklehava durumun kötü olacağı zamanlarda ağrı yaptıklarını söylerler romatizma hastaları.Güvendiğiniz i ..

rüyada rosto görmek
Oldukça büyük ama yararı olmayacak para olarak yorumlanır. Rüyada bir lokantada rostoyediğinizi görmeniz bir iş hususunda sizinle anlaşmak isteyenlere olumsuz cevap vereceğiniz bu günlerde çok katı ..

rüyada rotatif görmek
Rüyada bobin sistemi ile baskı yapan bir makine olan rotatif makinesini görmek veya bu makinedebaskı ustalığı yapmak bilginizle çevrenizdeki insanlara ve dolayısıyla kendinize faydalı olacağınıza; ..

rüyada rovelver görmek
Rüyada belinde veya yanında yada elinde bir rovelver olduğunu görmek hiç ummadığı biri tarafından bir zarara uğratılacağına delalet eder. Rovelver ile bir kimseye veya bir hedefe ateş ettiğini görmek ..

rüyada rozet görmek
yakında taşınıp semt değiştirip yeni arkadaşlar yeni çevre edineceğinizi gösterir. Rozet taktığını gören biri kalabalıkta başına ilginç ve hoş olmayan olaylarla karşılaşacak demektir. Kişinin kendi ..

rüyada römork görmek
başvurduğunuz bir işyerine veya kurumdan müspet cevap alarak işlerinizi yürüteceğinize bir rivayete göre de eviniz veya mahallenizde yapılacak bir onarım veya yapı işi için etrafınızdan gerekli yard ..

rüyada röntgen görmek
herkese karşı gerçek olan yüzünüzü göstermediğinize ve sahte tavırlar içinde olduğunuza delalet eder. Bir başka rivayete göre de: Rüyada röntgen çektirmek hastalık içinde olup sıkıntılı ve üzüntülü ..

rüyada rugan görmek
Rüyada Rugan görmek Derinin iyi olarak yorumlanmamasına rağmen rugan erkenden gelecekolan bir kısmettir. Ama rugan ayakkabı ise sıkıntıdır. ..

rüyada ruh görmek
devlete ve saadete anne babaya mal ve şerefe. Ruhun cesetten çıktığını görmek emanetleri sahiplerine vermeye hastanın veya hapisteki kimsenin kurttulmasına ya da görüşmediği kimselerle bundan sonr ..

rüyada ruh hastalığı görmek
Rüyada Ruh Hastalığı görmek ne anlama gelir? Ciddi şekilde Sıkıntılı günlere işarettir. Ruh hastası olmuş olan birisini görmek ise uğursuzla tabir edilir. Rüyayı görmüş olan kişinin dua etmesi daha ya ..

rüyada ruhun çıkması görmek
emanet olarak aldığı şeyleri sahiplerine vermeye veya hastanın hastalığından yahut hapis kimsenin bulunduğu cezaevinden beraat edeceğine işaretle delalet eder. Bazen ruhun cesetten çıkarıldığını görm ..

rüyada ruj görmek
eşine kompliman yapmasına. Erkeğin dudağına ruj sürmesi sözde riyakarlığa yadırganılan söz ve davranışa delalet eder. Rüyada bir kadını ruj sürerken veya yüzüne makyaj yaparken görmek yakında güzel ..

rüyada rulet görmek
Davranışlarınızda yanlış yapıyor etrafınızdaki insanları incitiyorsunuz demektir. Rulet oynadığınızı gördüyseniz birtakım düşmanlarınız olduğuna işaret eder. Rakipleriniz ve düşmanlarınızla büyük m ..

rüyada rulo görmek
Rüyada Rulo görmek ne demektir? Rüyada Temiz bir kağıt rulosu geleceğininin çok iyi olacağına işaretle delalet eder. ..

 

R Sözlüğü


rüyada rum halkı görmek
arzu edilen şeye kavuşmaya delalet eder. Bazen de Rum halkını görmek Cenabı Hakkın Elif Lam Mim Ruim(Iar) mağlup oldu yakın bir yerde. Halbuki onlar bu yenilmelerinin ardından galip olacaklar ..

rüyada rum suresi görmek
mal ve ilme kazanca düşman üzerine galibiyete işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada Rum suresini okudu­ğunu gören kimse müşrik bir kavmin oturduğu bir beldeyi fetheder. Ve b ..

rüyada rüku görmek
Namaz içinde rüku yaptığını görmek huşuya din ve dünyaca arzu ettiği şeye çabuk ulaşmayadüşmana galip gelmeye uzun ömre ve işsiz için işe. Kadının rüku ettiğini görmesi tövbe etmesine iffet ve n ..

rüyada rüşvet görmek
Rüyada rüşvet alırsanız bu elinize kısa zaman sonra çok para geçecek. Ya da verdiğiniz borcu geri alacaksınız demektir. Kişi rüşvet verirse zor durumda kalır. Rüşvet alırsa çevresindekiler ile arası ..

rüyada rütbe görmek
Yoksul kimsenin rütbe sahibi olduğunu görmesi zevceye geçiminin düzelmesine derecesiniyükseltecek salih amelleri işlemeye güç yetirmesine. Hali vakti yerinde olan kimse için rütbe görmek ziyade ha ..

rüyada rüya görmek
Rüya tabir ettiğini görmek doğruluğu tartışılır bir kimsenin söz ve haberine. Salih ve doğru sözlü birinin rüya tabir ettiğini görmesi bu yorumun aynen çıkmasına. Rüyada gördüğü rüyayı bir tabirci ..

rüyada rüya meleği görmek
yolculuğa ve gittiği yolculuktan geri dönmeye evlenip çoçuk sahibi olacağına sözünü yerinegetirmeye müjdeli haberler ve sevince; melike ( devlet başkanına) tercümanlık yapmaya ve onun sırlarına v ..

rüyada rüya tabir etmek görmek
Rüyada rüya tabir etmek doğru olmayan bir kimsenin ağzından çıkacak bir habere işaretle delalet eder. Çok Doğru olan bir kişi rüyasını tabir etse tabir aynen olduğu gibi çıkar. ..

rüyada rüya tabircisi görmek
rüya tabircisini görmek mahzun kimselerin sevineceğine ferahlık içinde olanların mahzun olmalarına kapalı bir şeyin meydana çıkmasını ümit ve arzu eden kimsenin istek ve arzusununyerine gelmesine ..

rüyada rüya yorumcusu görmek
Bir kişi Rüyada gördüğü bir rüyayı yada rüyadaki nesneyi tabir ettirmek için bir rüya tabircisine gittiğini görmek gördüğü rüya için o tabircinin yorumunun aynen bu rüya için de geçerli olduğunaiş ..

rüyada rüzgar görmek
Devlet başkanına onun ülkesine ordunun kurmay heyetine ve diğer birimlerine bakanlara ve diğer devlet memurlarına. Batıdan esen rüzgar afet ve belalara fırtına musibete. Güneydoğudan esen saba rü ..

Kaynak: Editör: CEMAL ÇAVDAR
 
Etiketler: RÜYA, TABİRLERİ, (P-R),
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ? -İYİ-
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ? -KÖTÜ-
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
93
80
1
3
30
34
2
Fenerbahçe
89
89
1
5
28
34
3
Trabzonspor
58
60
12
4
18
34
4
Başakşehir
52
46
12
7
15
34
5
Beşiktaş
51
45
13
6
15
34
6
Kasımpasa
49
56
13
7
14
34
7
Rizespor
49
45
13
7
14
34
8
Alanyaspor
48
49
10
12
12
34
9
Sivasspor
48
41
10
12
12
34
10
Antalyaspor
45
39
11
12
11
34
11
A.Demirspor
41
49
11
14
9
34
12
Kayserispor
40
39
13
10
11
34
13
Samsunspor
39
37
15
9
10
34
14
Ankaragücü
38
42
12
14
8
34
15
Karagümrük
36
41
16
9
9
34
16
Konyaspor
36
34
14
12
8
34
17
Gaziantep FK
34
39
18
7
9
34
18
Hatayspor
33
38
15
12
7
34
19
Pendikspor
30
38
18
9
7
34
20
İstanbulspor
16
26
23
7
4
34
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

<a href="http://www.sanalbasin.com/?ref=32742" id="hash-281d39bb99f4965803bcaabf4d3ed6a2a1d2a9cc" title="Bu site sanalbasin.com üyesidir" target="_blank"><img src="http://www.sanalbasin.com/dcms-themes/sanalbasin/img/sanalbasin_uyesidir.png" alt="sanalbasin.com üyesidir" /></a>

Haber Yazılımı
https://analytics.google.com google.com, pub-9571804635888040, DIRECT, f08c47fec0942fa0