Haber Detayı
24 Aralık 2020 - Perşembe 17:27
 
RÜYA TABİRLERİ (O-Ö)
BÜYÜK RÜYA TABİRLERİ (O-Ö HARFİ)
RÜYA TABİRLERİ Haberi


O Sözlüğü


rüyada orgeneral görmek
Rüyada orgenaral rütbesinde olan bir subayın emrinde olduğunuzu görmek ise yüksek bir mevkide bulunan bir devlet adamı ile karsilasip ondan bir çok fayda ve menfaat elde edeceginize; amirlerinizin si ..

rüyada orman görmek
Orman içerisinde yürümek veya ağaç kesmek işlerini yoluna koymak ve düzene sokmak için bütün engelleri kaldırmaya işarettir. Orman içerisinde yürümek veya ağaç kesmek işlerini yoluna koymak ve için ..

rüyada ortaklık görmek
insafa delalet eder. Biriyle ortaklik yaptigini gören onunla is yapar. Bazi yorumculara göre rüyada sirket görmek iyi degildir. Çünkü ortaklik daima insaf disinda davranis görür. Bir baska rivayete ..

rüyada oruç görmek
Oruçlu olduğunu görmek iyi bir şey adamaya sabırla elde edilecek başarıya namaza devam ederek rahmetin sürekli olmasına madden ve manen ilerlemeye yemin keffareti vermeye haccetmeyeçocuk arzu ..

rüyada otel görmek
hayatta çok başarılı ve mutlu olacaksınız. Rüyada bir otelde bulundugunuzu görmek yakinda sizin bir yolculuga çikacaginiza; bir otel odasinda yattiginizi görmek beklemediginiz bir olay yüzündenhuz ..

rüyada otobüs görmek
rüya sahibinin çok gürültülü bir toplantıya gireceğine işarettir. Rüyada otobüs görmek uzun zamandır görüşemediğiniz eski dostlarınızla görüşeceğinizi bildirir. Otobüste yolculuk yaparken görülmesi ..

rüyada otogar görmek
Rüyada otogar görmek ne anlama geliyor? yolculuğa işarettir. Rüyada otogar görmek; uzun ve yorucu bir yolculuğa işarettir. ..

rüyada otomobil görmek
kişinin benimsediği hayat tarzına Otomobili rölantide çalışır halde görmek işlerde durgunluğaOtomobili çalıştırıp hareket ettirmek işlerin açılmasına Geniş ve rahat otomobil baht açıklığıına ve m ..

rüyada otopark görmek
özel yasantinizin beklenmedik bir olaydan sonra birden bire lehinize olarak çok degisecegine; sizin kendinizin bir otopark islettiginizi görmek yakin bir akrabanizin maddi yardimi ile islerinizi gen ..

rüyada otopsi görmek
kötü bir haber alınacağı şeklinde yorumlanır. Otopsi ile ilgili rüyalar çok kuşkucu birisi olduğunuzu ya da kötü bir haber alınacağınızı işaret eder. Rüyada bir ölüye otopsi yapildigini görmek bas ..

rüyada ova görmek
Düz ve yeşil bitki örtüsüyle kaplı bir ova görmek maddi ve manevi olarak terakkiye zorluktan sonra kolaylığa ferah ve sevince delalet eder. Rüyada gözünüzün alabildigine kadar uzanan bir ova görmen ..

rüyada oya görmek
Örtü yemeni başörtüsü ve mendil gibi şeylerin kıyılarını süslemek sevinç ve mutluluğa Oya görmek bekar için evlenmeye evli kimse için ev sahibi olmaya ya da yeni ev satın almaya / yeni bir eve ta ..

rüyada oynamak görmek
olumlu iştir. Rüyada oynamak musibet hastalik ile yorumlanir. Bazi tabirciler demislerdir ki: Bir kimse rüyada oynadigini görse bir musibete ugrar veya hasta olur. Yahut halk arasinda itibari düse ..

rüyada oyun görmek
insanları küçümsemeye ve onlarla alay etmeye akılca ve dince eksikliğe; Tavla oyunu istihza ve muhalefete bazen tavla oynamak şöhret ve izzete dünyalıkta yükselmeye Yazı-tura oyunu delillere Yüz ..

rüyada oyuncak görmek
garazsız ve çıkar kaygısı olmayan sevinç ve mutluluklara Oyuncakla oynadığını görmek çocuksu ruh haline fıtrat güzelliğine ve doyumsuz sevinçlere kırılmış ya da parçalanmış oyuncak görmek küçük ve ..

rüyada ozan görmek
Halk ozanı görmek çok gezip az kazanmaya; yarı aç yarı tok yaşamaya; inci ruhlu ve hassas yaratılışlı kimseye delalet eder. Geçmişte kalan günlere özlem duyduğunuza yorumlanır. Geçmişte kalan günler ..

 

Ö Sözlüğü


rüyada ödünç görmek
bir yoksula yardıma işaret eder. Ödünç tövbeye işaret eder. Yoksul kişiler için zenginliğe yorumlanır. Ödünç para istediğini görmek hastalık veya şiddete yorumlanır. Rüyada ödünç almak sorumluluktur ..

rüyada öğretmen görmek
öğrenciye bilgi veren onu eğiten kişiye denir bir kimseye birşey öğretmek önemli ve değerli bir durumdur bu sebeple öğretmende değerli ve kutsaldır. Rüyada eğitmen veya öğretmen görmekde bu detaylar ..

rüyada öksüz görmek
Rüyada bir öksüzü oksamak veya ona bir hediye vererek gönlünü almak hayirli bir ise giriserek çok menfaat saglayacaginiza isarettir öksüzü aglatmak islerinizin bozulacagina delildir. Rüyada kendis ..

rüyada ölmek görmek
Rüyada Ölmek görmek nedir? Rüyada bu rüyayı gören kişi öldüğünü görürse; uzun bir süre ömürlü olmaya işaretle delalet eder. ..

rüyada ölü görmek
onun ahlakının bozulmasına yorumlanır. olunun guldugunu görmek vicdanınızın rahat olacagını isaret eder. Rüyada ölü görmek sevilen birinin geleceğini haber verir. Ölü diri getirir. Rüyada ölü gö ..

rüyada ölü yıkamak görmek
onun borcunu ödemeye işarettir ölünün kendi kendini yikadiginin görülmesi o ölünün evlat ve torunlarinin üzüntü ve kederden kurtulmalarina hayra ermelerine mal ve evlatça artmalarina işarettir. ..

rüyada ölüm görmek
onun ahlaken bozulmasına işarettir. Eğer bir insan rüyasında ölünün arkasından bağırıyor ağlıyor tabutta taşındığını o kimsenin toprağa verildiğini görüyorsa rüya sahibinin yükseleceğine işarettir. ..

rüyada öpmek görmek
Genç birini öpmek kadehe yaşlı bir kadını öpmek bir sözden dolayı özür dilemeye bir kadını öpmek sevdiği kimseden ilgi görmeye veya gelecek selama Sevdiği kimseyi ağzından öpmek eline geçecek para ..

rüyada öpüşmek görmek
para ve itibar sahibi olup hem arkadaşlarınızın hem de ailenizin sevgisini kazanacağınız anlamına gelir. Kişinin öptüğü kişiden haber alacağına veya karşılaşacağına işarettir. İyi arkadaş kazanmaya ..

rüyada örgü görmek
çok yakında evlenecek demektir. Güzel ve mutlu bir hayat süreceksiniz demektir. Çok güzel bir aile sahibi olacağınıza işaret eder. Rüya gören eğer bekarsa çok yakında evlenecek demektir. Rüyada örgü ..

yada örümcek görmek
peygamber efendimizin düşmanları tarafından takip edilirken saklandığı mağranın önüne hızlıca ağ örmesi ile mübarek bir hayvan olduğu bilinir örümcek şekil itibariyle ürkütücü bir görüntüye sahip ol ..

rüyada özür dilemek görmek
fazilet ve meziyete hürmet ve saygınlığa erişmeye işaretle delalet eder. Kavga ettiğiniz bir kişiyle barışacaksınız demektir. Kavgalı ve küskün olduğunuz biriyle barışacaksınız. ..

Kaynak: Editör: CEMAL ÇAVDAR
 
Etiketler: RÜYA, TABİRLERİ, (O-Ö),
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ? -İYİ-
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ? -KÖTÜ-
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
81
68
1
3
26
30
2
Fenerbahçe
79
79
1
4
25
30
3
Trabzonspor
49
51
11
4
15
30
4
Beşiktaş
46
40
12
4
14
30
5
Kasımpasa
43
53
11
7
12
30
6
Başakşehir
42
38
12
6
12
30
7
Rizespor
42
36
12
6
12
30
8
Antalyaspor
41
35
9
11
10
30
9
A.Demirspor
39
46
9
12
9
30
10
Alanyaspor
39
38
9
12
9
30
11
Sivasspor
38
36
10
11
9
30
12
Kayserispor
36
36
11
9
10
30
13
Samsunspor
36
35
14
6
10
30
14
Ankaragücü
33
36
11
12
7
30
15
Hatayspor
33
36
11
12
7
30
16
Konyaspor
33
31
11
12
7
30
17
Gaziantep FK
31
34
15
7
8
30
18
Karagümrük
30
34
14
9
7
30
19
Pendikspor
29
34
15
8
7
30
20
İstanbulspor
13
22
20
7
3
30
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

<a href="http://www.sanalbasin.com/?ref=32742" id="hash-281d39bb99f4965803bcaabf4d3ed6a2a1d2a9cc" title="Bu site sanalbasin.com üyesidir" target="_blank"><img src="http://www.sanalbasin.com/dcms-themes/sanalbasin/img/sanalbasin_uyesidir.png" alt="sanalbasin.com üyesidir" /></a>

Haber Yazılımı
https://analytics.google.com google.com, pub-9571804635888040, DIRECT, f08c47fec0942fa0