Haber Detayı
24 Aralık 2020 - Perşembe 17:15
 
Rüya Tabirleri E
Rüya tabirleri D sözlüğü
RÜYA TABİRLERİ Haberi


E Sözlüğü


rüyada edepsiz görmek
hakkı hukuku tanımayan kötü işler peşinde koşturan kimseye işaretle delalet eder. ..

rüyada ekmek görmek
buğday tanelerinden veya mısırdan elde edilen bir yiyecektir. Daha çok emek karşılığındakazanılan para içinde mecazi olarak kullanılır. Biz ekmeğimizin derdindeyiz derken olduğu gibi. Aşağıdaki emek ..

rüyada ekşiot görmek
Rüyada ribas denilen ekşi ot eğer olursa o kişinin bir yakını veya dostu tarafından göreceği menfaate eğer acı otursa pişmanlığa delalet eder. ..

rüyada elbise görmek
Yeni elbise memur için bir üst derece tüccar için kazanç zengin için ziyade mal yoksul için refah ziraatçi için bereket dier insanlar için ucuzlukla Yeni elbise helal mala Temiz elbise kalp te ..

rüyada eldiven görmek
o şahsın ücreti hayli yüksek yeni bir işin başına getirileceğine alamettir; rüyada yırtık veya kirli eldiven görmek pek hayra alamet sayılmaz ve yine rüyada başkasına ait eldivenleri almak yerdebu ..

rüyada elma görmek
temiz yürekli insanlara Tatlı elma yemek görmek helal kazanılan rızka ekşi elma yemek ise üzüntülü bir haber alacağına yahut şüpheli kazanca ya da bağırıp çağırmaya Elmayı ısırmakkazanç demekti ..

rüyada emzirmek görmek
huzne duser. Birinin memesinden sut emdigini goren hapse girer. Bir cok tabirciler bu rüyada sütveren ve emen icin hayir yoktur diyorlar. Ebu Sait El-Vaiz e gore bir kadinin memesini emdigini gor ..

rüyada enam suresi görmek
çoluk çocuğun selametine dünya ve ahirette güzel rızıkla rızıklanmaya işaretir. Rüyada Enamsuresini okuduğunu görmek; iyilik ve cömertliğe yüce Allahın o kimseye merhametine dünya ve ahiret rızkı ..

rüyada enbiya suresi görmek
büyük nasip ve kıymetli rızka işaret ettiği gibi rüya sahibinin peygamberlerin ilim ve niyazlan île rızıklanmasına da işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada Enbiya suresini o ..

rüyada enfal suresi görmek
izzet ve yüceliğe işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada Enfal sûresini oku­duğunu gören kimseyi Allah Teala düşmanlarına karşı üstün kılar ve gani­metlerle rızıklandırır. Nab ..

rüyada erik görmek
Hastanın erik yemesi şifa bulmasına Mevsimi dışında görülen erik üzüntü keder ve hastalığa delalet eder. Rüyada erik görmek hiç beklemediği bir yakının ihanetine uğrayacağına işaret eder. Olgun er ..

rüyada erik ağacı görmek
bir rivayete göre sakat bir adam ile eger meyvesi siyah ise ünlü bir doktorla tabir olunur. Eriginbardak erigi kaysi erigi Ürdün erigi türbe erigi can erigi çakal erigi gibi bir çok çesitleri ..

rüyada erkek bebek görmek
Rüyada bir erkek bebek görülmesi; müjde alınacağına işaret eder. Bir kimsenin rüyasında küçük bir oğlan çocuğunu sırtına yüklendiğini görmesi; o kimsenin üzüntüye maruz kalacağına ve hastalanacağına d ..

rüyada erkek çocuk görmek
güvenilir dostlara malik bulunduğunuza ve bütün hareketlerinizin herkes tarafından saygı ilekarşılandığına işarettir. Rüyada erkek bir çocuk görmek çevrenizde güvenebileceğiniz dostlarasahip olduğ ..

rüyada et görmek
Eti kızarttığını ya da kebap yaptığını görmek kendisinin yahut bir yakınının hastalanmasına Kasaptan et aldığı halde onu eve götürmediğini görmek hastalıktan sonra şifaya Kasapttan aldığı eti eve g ..

rüyada etek görmek
kadınlara özgü olması sebebiyle buradaki detay rüyanın yorumunda önemlidir. Rüyada etek görmek : uzun olmayan bir yol olarak yorumlanır. Rüyada görülen etek ne kadar güzel ise yol o kadar kısmetl ..

rüyada ev görmek
temiz ferah bir evde olduğunu görmek hayatının da gönlüne göre olması demektir. Hayatı boyuncagüven içinde ve yaptıklarından zevk alacak demektir. Evin genişliği mutluluğun artması demektir. Kara ..

rüyada ev yapmak görmek
vaktinin hoş geçmesine toprakla uğraşmaya eline mal geçeceğine; evini camdan olarak yapılmış görmek düşman tuzağına uğrayacağına işaretle delalet eder. Rüyada ev yapmak vaktin hoş birşekilde geç ..

rüyada evlenmek görmek
Evlenmek Allah (c.c.) tarafından gelecek bir yardıma; yüksek bir makama geçmek için sarf edilen gayrete; borçlanmaya; üzüntü ve kedere; Tanıdık bir kadınla evlenmek o kadının kocasından menfaat elde ..

rüyada evlilik görmek
bir sanatta çalı­şır. Tanıdığı bir kadınla evlendiğini görmek gücünün yeteceği bir işi yap­maya delalet eder. Rüyada dört kadınla evlendiğini gören kimse malda ziyadeye nail olur. Sultanın kızıyla ça ..

rüyada evliya görmek
hidayete ve Peygamberimizin (s.a.v.) güzel hal ve davranışlarına uymaya Salih kulların sofrasındaya da meclisinde oturmak iyilerden olmaya ve ilahi lutuf ve ihsana Yaşayan salihlerdin birini görme ..

rüyada ezan okumak görmek
halkı yada kendi yakın çevresini ibadete davet eder. Yatağında yattığı halde ezan okumak karisiniçocuklarini hor gördüğüne onlara kötü davrandigina; evinin kapisi önünde ezan oku-mak ecelinin ya ..

rüyada ezber görmek
Rüyada bir şeyler ezberleyen kimse yeni kurallarla karşılaşır ve bunlara uymak zorunda kalabilir. Ezberlenen şey dua ise çok iyi anlamındadır. ..

rüyada ezberlemek görmek
teşbih ya da Rasulullah efendimizi öven bir kaside ezberlemek sapıklıktan sonra hidayete ermeye kıtlıktan bolluğa çıkmaya üzüntü ve kederlerin dağılmasına ümitsizliğe düşmekten sonra çocuksahib ..

rüyada ezik görmek
bir kimsenin size yaptığı bir yardım veya bir manevi iyilik karşısında mukabele edememenin ezikliğini duymak büyük bir kimseden manevi ve maddi yardım görerek hayatinizin değisecegine refah ve boll ..

rüyada eziyet görmek
insanlara eziyet ettiğini görmek onlardan eziyeti kaldıracağına İnsanlara engel olup eziyet veren herhangi bir şeyi alıp bir kenara koymak yada kaldırmak iman olgunluğuna işaret eder. Birinden eza ..

rüyada ezme görmek
mevcut bulunduğu işini bir an önce sonlandırır. ..

rüyada ezmek görmek
düşmanlarına daha üstün geleceğine ve onları alt edeceğine işaretle delalet eder. ..

 

 

 

 

F Sözlüğü


rüyada fare görmek
korkak ve aşağılık kimseye Evde dolaşan çok fare rızka ucuzluk ve bolluğa Fare avlamak kötü huylu bir kadınla ilişki kurmaya Farenin kediyle sıkı fıfkı ve dost olduğunu görmek gösteriş ve nifaka ..

rüyada fatır sıresi görmek
o kimse için mukarrebin meleklerinin istiğfarda bulunmasına kıyamet günü cennet kapılarınınaçılacağına ve onun düşmanına galip gelmesine işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada ..

rüyada fatiha suresi görmek
hayırlı işlere nail olmaya duaların kabulüne bazen de haccetmeye işarettir. Rüyada Fatihayı veya ondan bir ayet okuduğunu yahut kendi üzerine okunduğunu görmek o kimseye Allah-u Tealanın şer kapı ..

rüyada felak suresi görmek
güzel bir halde olunacağına kendisine karşı olan tüm düşmanlara karşı zafer kazanmaya Rab tarafından adının ve namının yüceltilmesine kötülüklerden korunmaya ve Ism-i Azam ile rızklanmaya delalet e ..

rüyada fetih suresi görmek
fetih suresi dinlemek: Rüyada Fetih suresini veya ondan bir ayeti okuduğunu veya üzerine okunduğunu görmek Allah yolunda savaş yapmaya darlıktan genişliğe ve amacına kavuşmaya işarettir. Fetih ..

rüyada fıstık görmek
hayırsever bir kimseye Fıstık yemek kolaylıkla elde edilen rızka yahut hamile kadının doğurmasına delalet eder. ( Ayrıca Bakınız: Çerez.) Rüyada fistik içi görmek İbn-i Şirine göre mal ve nimete del ..

rüyada fidan görmek
yeni dogan bir çocuğa isaret eder. Bahçesine bir fidan diktiğini görmek evli ise çocuğu olacağına bekar ise evleneceğine işarettir. Saksıya dikilen fidan nişanlanacagina işarettir. Bir başka rivaye ..

rüyada fil görmek
kaba yaratılışlı kimseye Filin hortumuyla savrulduğunu görmek görevden uzaklaştırılmaya yahut vefata Onun hortumundan bir şey çıkarma yahut onu sağmak idare edenler tarafından gelecek helal kazanc ..

rüyada fil suresi görmek
dinlemek veya ondan bir parçayı okuduğunu veya üzerine okunduğunu görmek hacca gitmeye yorumlanır ve fil suresini gören kişi hasımlarına karşı galibiyet kazanır. Nablusiye göre: Zulm edenlere ka ..

rüyada film görmek
Gerçekçi ve edepli filmler ibret ve hikmete bayağı ve sıradan filmler tabiri gerektirmeyen nefsani isteklere işaretle delalet eder. Rüyada film görmek dedikodu olarak yorumlanır. Rüyada film görmek ..

rüyada fotoğraf makinesi objektifi görmek
nazar olacağına yorumlanır. Rüyasında fotoğraf makinesi objektifi gören kişide nazar olacağına yorumlanır. Rüyada bir fotograf makinasi objektifi görmek nazarlanmakla tabir olunur. Objektifi rüyasi ..

rüyada funda görmek
huzura kavuşacağına işaretle eder. ..

rüyada furkan suresi görmek
hakkı sevmeye batıldan nefret etmeye işarettir. Bazen de rüyada o sureyi okuduğunu görmek hak ile batılın arasına ayırt etmeye ve Allahın izniyle hesapsız olarak cennete girmeye işarettir. Nablusi ..

rüyada fussilet suresi görmek
fussilet suresini dinlemek yada üzerinize okunduğunu görmek ne anlama gelir: Fussilet arapça fasıl kelime kökünden gelir anlamı bakımından ayırt etmek izah etmek demektir. Rüyada fussilet suresi ..

rüyada futbol görmek
Yumuşak bir topla oyun oynadığını görmek düşmanlık ve kırgınlıkların sulh ile sonuçlanmasına ya da hasta olan kimsenin iyi olmasına delalet eder. Rüyayı gören kişinin futbol ile ilgisiz yoksa bir hil ..

Kaynak: Editör: CEMAL ÇAVDAR
 
Etiketler: Rüya, Tabirleri, E, ,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ? -İYİ-
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ? -KÖTÜ-
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
87
73
1
3
28
32
2
Fenerbahçe
85
85
1
4
27
32
3
Trabzonspor
52
54
12
4
16
32
4
Rizespor
48
43
12
6
14
32
5
Beşiktaş
48
42
12
6
14
32
6
Kasımpasa
46
55
12
7
13
32
7
Başakşehir
46
42
12
7
13
32
8
Sivasspor
44
38
10
11
11
32
9
Alanyaspor
42
41
10
12
10
32
10
Antalyaspor
42
36
10
12
10
32
11
A.Demirspor
40
48
10
13
9
32
12
Samsunspor
38
36
14
8
10
32
13
Ankaragücü
37
40
11
13
8
32
14
Kayserispor
37
36
12
10
10
32
15
Konyaspor
36
34
12
12
8
32
16
Hatayspor
33
36
13
12
7
32
17
Gaziantep FK
31
35
17
7
8
32
18
Pendikspor
30
36
16
9
7
32
19
Karagümrük
30
35
16
9
7
32
20
İstanbulspor
16
25
21
7
4
32
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

<a href="http://www.sanalbasin.com/?ref=32742" id="hash-281d39bb99f4965803bcaabf4d3ed6a2a1d2a9cc" title="Bu site sanalbasin.com üyesidir" target="_blank"><img src="http://www.sanalbasin.com/dcms-themes/sanalbasin/img/sanalbasin_uyesidir.png" alt="sanalbasin.com üyesidir" /></a>

Haber Yazılımı
https://analytics.google.com google.com, pub-9571804635888040, DIRECT, f08c47fec0942fa0