Haber Detayı
24 Aralık 2020 - Perşembe 17:17
 
Rüya Tabirleri G-H
BÜYÜK RÜYA TABİRLERİ ( G- H HARFİ)
RÜYA TABİRLERİ Haberi


G Sözlüğü


rüyada gafir suresi görmek
dünyada ve ahirette yücelikle kazanmış ve bol rızıklanmaya işaretle delalet eder. ..

rüyada gaz görmek
uçucu gaz ve hava gibi şeyler gurur ve kibire öfkeye ve şiddete Hacimsiz varlıklar kimliksiz ve kişiliksizliğe ve kendini beğenmesinden dolayı ilahi hoşnutsuzluğa delalet eder. ( Gaz kaçırmak için ..

rüyada gazete görmek
geçici heves ve gayretlere yalan olduğu sonradan çıkan haberlere delalet eder. Rüyada gazete okuyan yakında umulmadık ve çok ilgileneceği bir olayla karşılaşacak demektir. Gazete daima iyihaber f ..

rüyada gazino görmek
tüm çabalara rağmen ruh sağlığının bir türlü sağlanamayacağı şeklinde yorumlanır. Karışıklıkyolsuzluk hileli iş olarak yorumlanır. Rüyada gazino görmek sıkıntıya ve bütün çalısmasına rağmen can sı ..

rüyada gazoz görmek
çok kısa bir zaman içinde beklenmedik umulmadık bir haberle karşılaşmaya işarettir. Rüyada Gazoz içmekse para kaybı biçiminde yorumlanır. Ferahlamak geleceğin iyi olacağını haber verir. Rüyada gazo ..

rüyada gebelik görmek
Yaşlı kadının gebeliği kıtlıktan sonra bolluğa Genç kızın ve dul kadının kendilerini gebe görmeleri evlenmelerine Kısır kadının ve erkek hayvanların gebeliği o yılın kurak geçmesine Gebe kadın gör ..

rüyada gelin görmek
huzur guzel haber ve yaklasan guzel gunler demektir. gelin oldugunu gören bekar ise evlilik olacagına isarettir. ancak gelinlik temiz ve guzel ise mutlu olunacak yırtık yada kirliyse sonu belirsiz ..

rüyada gelincik görmek
Evlerde görülen etçil ince uzun ve küçük yapılı hayvanı görmek merhametsiz düşük karakterlibirine; eve bu hayvanın girdiğini görmek hilekar birrinin eve girmesine delalet eder. Gelincik tarlası mu ..

rüyada gelinlik görmek
erkek ve kadının hayatlarını birleştirdiği günde kadının giyinmiş olduğu geleneksel bir kıyafettir.Mutluluğun ve huzurun simgesidir genellikle beyaz tercih edilir. Rüyada gelinlik görmek bu hususa ..

rüyada gemi görmek
İyi insanlarla birlikte gemiye binmek ilahi mağfirete gemiden salimen karaya inmek sıkıntı vve ıstırabın sona ermesine Geminin batması salimen yapılacak yolculuğa Batan gemiden bir kalas can simi ..

rüyada gerdek görmek
sonu gözyaşı ile bitecek bir olayın başlangıcı demektir. Rüyada evlendiginizi ve gerdege girdiginizi görmek iş yaşamınızda zorluklar içinde geçecegine sermayenizin çok az olduğu için yeni bir paral..

rüyada geyik görmek
Geyik ve yavrusu mala borçtan kurtulmaya bekar için evlenmeye Başının geyik başı olduğunu görmek reis ve yöneticiliğe delalet eder. Geyik görmek çok güzel bir rüya olarak yorumlanır. Gençbir erk ..

rüyada gıybet etmek görmek
iyilikleri iptal etmeye işaret eder. Bir kimse rüyada bir insani giybet ettigini görse ve o kimsenin yaptigi giybet fakirlikle ilgili ise o fakirlik giybet eden kimseye döner. Eger yaptigi giybet r ..

rüyada gitar görmek
artistik kabiliyetlerinizin bulunduğuna işarettir. Rüyada gitar sesi duymak postadan çoktandır beklediğiniz bir haberin geleceğine işarettir. İyi haber sevinç olarak yorumlanır. Aşk mektubu ve sevg ..

rüyada giysi görmek
eskimiş giysiler; tanımadığınız bir kişinin size kötülük yapacağı anlamındadır. Temiz ve yenigiysiler varlığın haberidir. Yırtılmış eskimiş giysiler; tanımadığınız bir kişinin size kötülük yapacağı ..

rüyada gül görmek
onu gören herkes için hayır ve iyiliğe delalet eder. hatırlanmaya Gül koklamak sevinç ve feraha birkadını öpmeye misafir ya da mektup gelmesine Gül tomurcuğu genç kıza çocuğa ve pek yakındamey ..

rüyada gülmek görmek
mala ve zenginliğe kavuşacaktır. Kahkahalarla güldüğünüzü gördüyseniz birçok yeni arkadaş sahibi olacaksınız ve uğraştığınız her işin başarıyla sonuçlandıracaksınız demektir. Alaycı gülmek sağlığın ..

rüyada gümüş görmek
kadın için süs ve bezeğe Gümüş kaptan yemek ve içmek gümüş eşya kullanmak yahut bunlarınticaretini yapmak cennete girmeyi gerektiren iş ve amellere Eğerki süngü mızrak vs. gibi aletleringümüş ..

rüyada güneş görmek
üzerinde sürekli patlamalarla enerjisini ve ışığını kaybetmeyen bir ısı kaynağıdır bizler için vedünyanın varlığını sürdürmesi için gerekliği çok önemli bir varlıktır rüya bu gerçekler bağlamında ..

rüyada güvercin görmek
rüya bu gerçek doğrultusunda yorumlanmıştır. Rüyada güvercin görmek : hayırlı bir gelişmeyehabere delalettir. Güvercin çiçekler arasına konuyorsa bu aşkla sevgiliyle ilgili müjdeli bir habergelec ..

rüyada güzel görmek
mutluluk rahat müjde kısmet olarak yorumlanır. Kişi rüyasında kendisini güzel görürse onu çokgüzel gelişmeler beklemektedir olarak yorumlanır. ..

 

H Sözlüğü


rüyada hac suresi görmek
defalarca hacca gitmeye işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada Hac sûresini okudu­ğunu gören kimseye defalarca hacca gitmek nasip olur. Nablusi (rahmetullahi aleyh)”in tabiri: ..

rüyada hacı görmek
yüzü nurlu iş ve sözünde orta yolu tutan birini görmek sevince delalet eder. Rüyada hacı görmekgüzel söz işitmek demektir. Hacı olduğunu görende hiç beklemediği bir yerden kısmeti var demektir. Rüy ..

rüyada hadid suresi görmek
dini yönü güçlenir ve güzel ahlak sahibi olur. Bazı tabirciler ” iyilik sahibi olur insanlar tarafından meth edilir ve sıhhatli olur. Demişlerdir. Bazı tabirciler de “mala ve hayra nail olur. Ve ken ..

rüyada hakem görmek
duyguları yüzünden yanılabilir. Çok dikkatli olmalıdır ve hareketlerine dikkat etmelidir. ..

rüyada hakim görmek
Adil ve ehil insanları şahit olarak dinleyen hakim insanı kurtuluşa götürecek gerçek doğrulara Ayaktakımını ve alelade insanları şahit olarak dinnleyen yargıç rüşvet yiyen zalim hakime Hakim ba ..

rüyada hakka suresi görmek
günahlardan tövbeye hak üzere olmaya işarettir. İbni şirin (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada Hakka sûresini oku­duğunu gören kimse daima hak üzere olur. Nablusi (rahmetullahi aleyh)’in tabiri ..

rüyada hala görmek
Rüyada Hala görmek ne anlama geliyor? Rüyada görülen hala Baba ve amcaya yahut elde edilecek dünyalığa delalet eder. Rüyada hala görmek elde edeceği nimete işaretle delalet eder. ..

rüyada halı görmek
çok zengin ve mutlu olacaksınız. Zenginliğin ve bolluğun haber verir. Halı varlıklı arkadaşlara sahip olacağınızı belirtir. Halı üzerinde yürüdüğünü görmek mutlu olacağınızı işaret eder. Rüyada hal ..

rüyada haliç görmek
Akarsuyun denize ulaştığı yeri görmek niyet ve maksadın gerçekleşmesine ve bunların semeresini görmeye delalet eder. Rüyada haliç görmek akraba ve yardimcilarina isaret eder. Haliç orta halli hayir ..

rüyada halter görmek
kısa bir hastalıktan sonra doktorunuzun size istirahat etmenizi tavsiye edeceğine bir müddet evinizde kaldıktan sonra dinlenmek zorunda bulunacağınıza işaretle delalet eder. ..

rüyada hamam böceği görmek
zayıf ve güçsüz olan bir düşman ile tabir edilir. İnsana buğzettiği halde ona bir zarar vermeye güçyetiremeyen zayıf düşmana sataşmasını sözden öteye geçiremenyen kimseye delalet eder.Harampara h ..

rüyada hamile görmek
Rüyada hamile bir kimse ile karsilasmak is yerinizde veya aile içinde sizi bazi süprizlerin bekledigine kendinizin hamile oldugunu görmek beklediginiz önemli bir isin hakikat olacagina veya müjdel ..

rüyada hamile olmak görmek
malının artmasına övülmeye izzet ve şerefe nail olmaya işaret eder. Hamilelik bazen aşk ve muhabbete işaret eder. ..

rüyada hamt etmek görmek
çocuk bekleyen kimse için oğul evladına takva ehli için tastamam hidayete ziyade hayra ve dinin nuruna işaretle delalet eder. Kişinin sıkıntılarından dertlerinden kurtulacağına işaret eder. Rüyada ..

rüyada hasta görmek
merkebe hınzıra veya camışa bindiğini görmesi iyi sayılmamıştır. Hasta olan kimsenin rüyada kendisini semiz ya da uzun veya geniş olduğunu görmesi ya da uzak­tan koyun ve inek görmesi veya suyla yık ..

rüyada hastane görmek
yer mevki değişiklikliğidir. Hastane görmek pek iyi degildir. Hastaneye girdigini gören şehit olur. Bir söylentiye göre hastaneye girmek günahlarin affedildigine delildir. Hastanede hastalara veril ..

rüyada haşr suresi görmek
insanları yada bir topluluğu bir yerden alıp başka bir yere sevketmek sürgün etmek yada toplamak anlamına gelir. Haşretmek olarakda söylenebilir. Rüyada haşr suresi dinlemek ondan bir parçayı okud ..

rüyada hayvan görmek
bu sebeple rüyanızın doğru yorumlanabilmesi için rüyanızda gördüğünüz hayvanın ne olduğunu yazarak arama yapınız aksi halde doğru bir rüya tabiri yapılamaz. Mesela arslan kaplan tavuk eşek vs.) ..

rüyada hayvanat bahçesi görmek
içinden çıkamayacağı olaylarla karşılaşır. Rüyada görülen hayvanat bahçesi hayatla yorumlanir. Rüyanizda bir hayvanat bahçesinde oldugunuzu görmek yasadiginiz toplum içinde hayatinizi kazanmak için ..

rüyada hemşire görmek
Hastanın hemşire görmesi iyileşmesine Erkek hastabakıcı insana zor zamanda lazım olan dost ve yanrdımcıya delalet eder. Büyük bir sorununuzu çözebilmeniz için başkalarının yardımına ve tavsiyelerin ..

rüyada hırsız görmek
kendisine ait olmayan birşeyi sahibinin izni olmaksızın gizlice alan kişiye denir. Rüyada hırsız görmek yada rüyada hırsızlık yapmak bu esas doğrultusunda yorulanmıştır.. Rüyada hırsız görmek bil ..

rüyada hicr suresi görmek
Rüyada Hicr suresini veya ondan bir parçayı okuduğunu görmek Allah katında ve halk nazarında iyi bir kimse olmaya işarettir. Rüyada Hicr suresini okumak güzel rızka çok sevapa günahtan kurtuluşa ..

rüyada hoca görmek
dine karşı son günlerde fazla ilgi duyduğunuza bir hoca ile tanışıp konuştuğunuzu görmek dini bilgiler edinmek için bir kimseden feyiz alıp ilim öğrenmek istediğinize işarettir. Rüyada öğretmen gör ..

rüyada hortlak görmek
ölmüs sandigi veya nerede oldugunu bilemedigi bir yakinindan haber alacagina delalet eder. Bir rivayete göre hortlak yada zombi görmek batmis olarak kabul ettigi bir malini veya parasini yeniden eli ..

rüyada hucurat suresi görmek
Rüyada Hucurat suresini veya ondan bir parçayı okuduğunu veya üzerine okunduğunu görmek Allahın hükmüne tabi olmaya kardeşlerini ziyarete insanların arasını iyilikle bulmaya ve çok sevap işlemeye ..

rüyada hud suresi görmek
güzel ve düzgün itikada Allaha hüsn-ü zan sahibi olmaya ekin ve ziraati sebebiyle rızıklanmaya işarettir. Hazret-i Ömer (Radiyallahü Anh) bu rüyayu görenin düşmanu çok olur şeklinde tabirde bulun ..

Kaynak: Editör: CEMAL ÇAVDAR
 
Etiketler: Rüya, Tabirleri, , G-H,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ? -İYİ-
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ? -KÖTÜ-
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
90
77
1
3
29
33
2
Fenerbahçe
85
85
1
4
27
32
3
Trabzonspor
55
56
12
4
17
33
4
Beşiktaş
51
44
12
6
15
33
5
Başakşehir
49
44
12
7
14
33
6
Rizespor
48
43
13
6
14
33
7
Kasımpasa
46
55
13
7
13
33
8
Alanyaspor
45
43
10
12
11
33
9
Antalyaspor
45
38
10
12
11
33
10
Sivasspor
44
38
10
11
11
32
11
A.Demirspor
41
49
10
14
9
33
12
Samsunspor
39
37
14
9
10
33
13
Ankaragücü
37
40
12
13
8
33
14
Kayserispor
37
37
13
10
10
33
15
Konyaspor
36
34
13
12
8
33
16
Gaziantep FK
34
37
17
7
9
33
17
Hatayspor
33
37
14
12
7
33
18
Karagümrük
33
37
16
9
8
33
19
Pendikspor
30
37
17
9
7
33
20
İstanbulspor
16
26
22
7
4
33
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

<a href="http://www.sanalbasin.com/?ref=32742" id="hash-281d39bb99f4965803bcaabf4d3ed6a2a1d2a9cc" title="Bu site sanalbasin.com üyesidir" target="_blank"><img src="http://www.sanalbasin.com/dcms-themes/sanalbasin/img/sanalbasin_uyesidir.png" alt="sanalbasin.com üyesidir" /></a>

Haber Yazılımı
https://analytics.google.com google.com, pub-9571804635888040, DIRECT, f08c47fec0942fa0